+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Taal
Valuta
Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Hoe het werkt

WAT JE KUNT VERWACHTEN OP WWW.DIAMONDSBYME.NL

DiamondsbyMe is de eerste Nederlandse website waar je je eigen sieraad kunt samenstellen. Daarnaast maakt DiamondsbyMe enkel gebruik van de nieuwste technieken in het goudsmid vak. Hierdoor kun je zelf een keuze maken uit ons ruime aanbod in edelmetalen en edelstenen.

Ons team van sieradenontwerpers is dagelijks bezig om nieuwe sieraden te ontwerpen. Onze sieraden worden doormiddel van de nieuwste 3D technieken vervaardigd. Dit is echt uniek en het stelt ons in staat om voor jou het perfecte sieraad te creëren. Dit gebeurt in veel minder tijd dan een goudsmid normaal nodig zou hebben, maar uiteraard wel tegen de beste kwaliteit. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment aan voor bijna de helft van de prijs welke je normaal gesproken in de winkel zou betalen!

Hoe werkt onze sieraden configurator?

Via onze homepage kun je direct een keuze maken door op een plaatje te klikken. Heb je behoefte aan meer informatie? Lees dan even verder voor onze stap-voor-stap uitleg.

De overzichtspagina
De sieraden in het hoofdmenu geven je een overzicht van de sieraden die DiamondsByMe heeft ontworpen. Aan de linkerkant vind je een filtermenu, hiermee kun je een keuze maken uit verschillende stenen of type ringen. De ‘i’-knop geeft uitleg over verschillende onderwerpen.

De detailpagina
Wanneer je op een specifiek ontwerp hebt geklikt, kom je uit op een pagina waar je de mogelijkheid hebt om deze ring naar eigen smaak samen te stellen.

De verschillende views
De door jou gekozen ring is te bekijken in verschillende perspectieven. Deze zijn vastgelegd in een aantal foto’s. Door op de foto’s te klikken kun je de ring van alle kanten bekijken.

Wanneer je wijzigingen maakt in het menu, veranderen deze automatisch mee in de afbeelding. Op deze manier krijg je een snel en realistisch beeld van een sieraad.

De configurator & uitleg
De detailpagina bevat de configurator. Deze configurator bevat een menu met 5 opties. Door op een optie te klikken zoals centersteen, klapt het menu open en kun je een keuze maken. Je kunt het menu dicht laten klappen door opnieuw op deze optie te klikken. Een andere manier om het menu te openen of te sluiten is door op het plusje of op de X te klikken.

OPTIE 1 - KEUZE EDELSTEEN
De configurator begint altijd met de keuze van de middensteen. Bovenaan zie je alle edelstenen die wij aanbieden. De keuze kan per sieraad verschillen omdat niet elke steen verkrijgbaar is in alle maten.

Wanneer je op een edelsteen klikt, zul je zien dat de afbeelding van het sieraad verandert en dat de prijs wordt aangepast.

Steen groottes
Smaken verschillen, daar zijn wij bij DiamondsByMe ons goed van bewust. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de grootte van de steen aan te passen.

Steen kwaliteit
Wanneer je kiest voor een diamant als edelsteen kun je zelf een keuze maken in kwaliteit. Standaard staat de kwaliteit van de diamant op SI 1/G. Maar je kunt ook kiezen voor VS-kwaliteit.

Indien je op zoek bent naar een grotere diamant dan 0,30 crt bieden wij je ook de mogelijkheid om zelf een diamant te kiezen uit onze database. Wij zijn aangesloten bij de diamantbeurs en hebben hierdoor toegang tot de complete lijst van beschikbare diamanten in Europa. Je kunt deze lijst bekijken door in het hoofdmenu te kiezen voor diamanten. Hier vind je een uitgebreide uitleg over hoe onze database werkt. Wil je meer weten over de kwaliteit van diamanten? Ga dan naar onze kennisbank.

Voor de andere edelstenen heb je geen keuze in kwaliteit. Wij verzekeren je dat wij bovengemiddelde kwaliteit doorvoeren in al onze sieraden.

OPTIE 2 - ZIJSTENEN (INDIEN BESCHIKBAAR)
De optie zijstenen werken hetzelfde als optie 1, de centersteen. Bij zijstenen gaat het om kleinere edelstenen, hierdoor heb je minder keuze.

OPTIE 3 - BAND (METAALKEUZE)
In deze optie kun je zelf kiezen in welk edelmetaal je je sieraad uitgevoerd wilt hebben. Liever goud of platina? Dat kan zeker, de keuze is aan jou! Een volledige uitleg van de verschillende edelmetalen vind je hier. Tip: uit onze ervaring weten we dat een diamant over het algemeen beter uitkomt in een witgouden zetting.

Karaat keuze
In Nederland zijn de sieraden over het algemeen gemaakt van 14-karaats goud. Exclusieve sieraden worden vaak gemaakt van 18-karaats goud. Wij laten de keuze graag aan jou over. 14-karaats goud is over het algemeen een wat blanker geel dan 18-karaats goud. 18-karaats is wat dieper geel. Je kan ook kiezen voor 9 karaats goud, dit is over het algemeen blank geel. In Nederland mag dit in principe geen goud genoemd worden. In bijvoorbeeld Duitsland is goud van 9 karaat weer de standaard als goudgehalte. Bij wat zwaardere sieraden kan de keuze voor 9 karaat interessant zijn voor de prijs.

Prijs
De prijsberekening van onze producten wordt gedaan op basis van internationale edelmetaal wisselkoersen. Het kan dus voorkomen dat de prijzen van onze producten ten gevolge hiervan dagelijks (minimaal) fluctueren.

OPTIE 4 - STEEN ZETTING (METAALKEUZE)
Deze keuze is alleen beschikbaar als je een ring samenstelt die bestaat uit verschillende kleuren edelmetaal. Bij sommige ringen is het zelfs mogelijk om meer dan drie elementen aan te passen!

Om het wel een volwaardig sieraad te laten blijven, hebben wij enkele beperkingen hierbij gemaakt:

Het is niet mogelijk om zilver met goud of platina te combineren, als wij het sieraad dan laten keuren bij de waarborgmag er geen goudstempel in komen. Ook goud en platina zijn niet met elkaar te combineren.

Indien je bij een optie kiest voor 14-karaats goud, kun je bij een andere optie niet kiezen voor bijvoorbeeld 18-karaats goud, omdat je sieraad hierdoor uit twee gehaltes zou bestaan. Ook dit zou problemen geven bij de waarborg waarbij je sieraad met het lagere gehalte gestempeld zou worden.

OPTIE 5 - GRAVURE
Om een sieraad nog persoonlijker te maken kun je door ons gratis een gravure laten plaatsen. Voor elke ring hebben wij het aantal karakters ingesteld, je kunt hierbij alleen cijfers en letters opgeven. Wij maken voor deze gratis gravures gebruik van een standaard lettertype met duidelijke blokletters. Natuurlijk zijn er ook andere gravures mogelijk zoals sierletters of zelfs een eigen handschrift. Hier zijn echter extra kosten aan verbonden. Indien wij voor jou een gravure plaatsen kan het sieraad niet meer retour genomen worden. Uiteraard maken wij de ring nog wel op maat.

OPTIE 6 - RINGMAAT
Wanneer je niet zeker bent van je ringmaat, kun je deze op laten meten bij een juwelier. Een andere optie is om na de bestelling van je ring, een ringenbos bij ons aan te vragen.