Onze winkels heten je welkom! – DiamondsByMe

Onze winkels

Onze Showroom

DiamondsByMe is een internationaal opererend bedrijf met kantoren op verschillende locaties. Ons Nederlandse hoofdkantoor bevindt zich ten zuiden van Rotterdam, in Rhoon. Op deze locatie ben je van harte welkom voor een privébezoek in onze showroom met een DiamondsByMe expert. In verband met beschikbaarheid dien je vooraf een afspraak te maken. Het is tevens mogelijk een bezoek te brengen aan een van de Broekhuis Juweliers winkels in Spijkenisse en Hellevoetsluis, om daar jouw sieraad te bespreken.

Het bespreken van sieraden is iets zéér persoonlijks. Het is tenslotte een aankoop welke je jarenlang met plezier wilt dragen. Het kan zijn dat je het een eng idee vindt om een sieraad online te bestellen, en dit liever doet in een persoonlijk onderhoud. Tijdens je bezoek maak je kennis met ons bedrijf en bespreek je in een ontspannen sfeer het sieraad van je dromen. De experts van DiamondsByMe staan je bij met professioneel advies, en laten je kennis maken met de unieke collectie en mogelijkheden.

Wij geloven in duurzaam ondernemen en hebben ervoor gekozen geen voorraad te houden. Dit betekent dat het sieraad op bestelling vervaardigd wordt en niet elk sieraad te bezichtigen is. Het niet houden van een dure voorraad is ook voordelig voor u als klant omdat dit één van de redenen is dat wij onze sieraden tegen scherpe prijzen kunnen bieden. Na uw afspraak is het om deze reden niet mogelijk het juweel meteen mee te nemen.

Zodra jouw sieraad klaar is verzenden wij deze verzekerd naar het door jou opgegeven adres. Óf je komt op afspraak jouw sieraad afhalen in Rhoon.

Maak nu een afspraak met een van onze experts, maak kennis met onze hoogwaardige edelstenen en edelmetalen, en vind het sieraad van je dromen!

HOOFDKANTOOR RHOON
(Alleen op afspraak en op basis van beschikbaarheid)

Rijsdijk 146
3161 EW Rhoon, Nederland

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Update 28 april 2021: Wegens de Covid-19-situatie is onze showroom beperkt geopend op afspraak. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem contact met ons op via het contactformulier of bel +31 10 747 0000.KANTOOR ANTWERPEN
(alleen op afspraak)

Antwerpen, Railway Station
Pelikaanstraat 3 box 2020 in, Antwerpen, 2018, BelgiëKANTOOR LONDEN
(alleen op afspraak)

Mappin House
Oxford Street, Londen
Greater London, W1W 8HF
EngelandKANTOOR DUSSELDORF
(alleen op afspraak)

Dusseldorf, Koenigsallee 106
Koenigsallee 106
Dusseldorf, Nordrhein-Westfalen
40215, GermanyKANTOOR PARIJS
(alleen op afspraak)

Paris Champs Elysées
12/14, rond-point des Champs Elysées, Parijs
75008, FrankrijkKANTOOR NEW YORK
(alleen op afspraak)

New York, New York City - Wall Street
14 Wall Street, 20th Floor, New York City
New York
10005, Amerika