+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Persoonlijke juwelen

Een mooi sieraad wordt vaak voor het leven gedragen en wordt vaak gekocht vanwege een bijzondere gebeurtenis, een bijzonder moment. DiamondsByMe kan je helpen jouw sieraad extra persoonlijk te maken. Op onze website bieden wij veel verschillende juwelen, waar wij een prachtige persoonlijke touch aan kunnen toevoegen.

Hieronder een aantal voorbeelden, waarvan wij denken dat deze uw sieraad nóg persoonlijker kunnen maken. Omdat wij talloze mogelijkheden bieden tot het zelf aanpassen van uw juwelen, zijn onze juwelen hoe dan ook al zeer persoonlijk vanwege de keuzes die u kunt maken wat betreft kleuren en stenen. Maar met deze persoonlijke touches, wordt uw sieraad echt uniek!

Hieronder een aantal voorbeelden van gepersonaliseerde juwelen:

Vingerafdruk juwelen

Een vingerafdruk is waarschijnlijk de meest persoonlijke touch die men op juwelen kan laten zetten. Op onze website tonen wij u verschillende voorbeelden van juwelen met een vingerafdruk.

Het is ook mogelijk om op andere juwelen een vingerafdruk te plaatsen, zolang het sieraad maar een redelijke breedte heeft. Het plaatsen van een vingerafdruk kan al vanaf € 70,- .

Eigen tekening

Iets wat wij zelf bijzonder mooi vinden, is het aanbrengen van een persoonlijke tekst of een tekening op uw ring. Op deze pagina hebben wij bijvoorbeeld de Fairy ring. Op deze ring is een kindertekening aangebracht. Omdat de ring glad en strak is, komt de tekening extra mooi uit. Het is vanzelfsprekend dat het hier om het idee gaat, van wat mogelijk is.

Wij kunnen ook een persoonlijke tekst of een tekening plaatsen in een sieraad. Wij denken graag met je mee om jouw unieke sieraad te creëren.

Hartslag ringen

Wat men tegenwoordig ook vaak ziet, zijn hartslag ringen. Er zijn diverse apps waarmee men de hartslag kan opnemen. U kunt bijvoorbeeld de hartslag opnemen tijdens een speciaal moment. Dit moment wordt dan voor altijd vastgelegd. Ook van hartslag ringen hebben wij voorbeelden op onze website. De mogelijkheden zijn enorm. Wij vinden het vooral mooi om samen met u uw persoonlijke ring samen te stellen, waarin de hartslag verwerkt is.


Geboorte juwelen

Wist u trouwens dat iedere steen een speciale betekenis heeft? Aan elke steen worden helende krachten verbonden, en ook elke geboortemaand heeft zijn eigen steen. Op deze wijze kunt u een sieraad samenstellen, welke nóg persoonlijker is.

Wat ook heel mooi is, is het gebruik van verschillende kleuren edelstenen welke symbool staan voor uw kinderen. Zoals blauw voor uw zoon en roze voor uw dochter. Zo kunt u een prachtige ring samenstellen welke symbool staat voor de geboorte van uw kinderen.

U ziet, dat de mogelijkheden uitgebreid zijn. Bij DiamondsByMe helpen wij u graag bij het maken van een unieke ring of sieraad. Op onze site ziet u een mooi en uitgebreid overzicht van onze mogelijkheden, maar we zijn ook gaarne bereid een speciaal ontwerp voor u te maken. Wij zeggen vaak, dat onze website er is om u te inspireren. Wij vinden het het mooist om juwelen voor u te vervaardigen waar u trots op bent, en die met plezier worden gedragen.