Gouden halo ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe | Beste prijs

Halo ringen

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Halo ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget

Een halo ring is een schitterend symbool voor de liefde. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je dit soort ringen steeds vaker als verlovingsring ziet. Waar de traditionele keuze vaak viel op een ring met alleen een diamant, verlangen vrouwen vandaag de dag vaak meer dan slechts een fonkeling. Met een gouden ring met blauwe saffier, omringd met een halo van diamantjes, vervul je dit verlangen. Ga voor een stralende ring met een saffieren hart zo blauw en zuiver als de hemel, of laat een unieke halo ring maken met een eigen steen (zie ring laten maken eigen steen), geheel op maat en tot in detail door jou zelfontworpen. Wij maken bij het smeden van jouw sieraad gebruik van edelmetalen en edelstenen, van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. De Halo ring is verkrijgbaar in alle edelmetalen zoals goud, witgoud, rose goud en platina.

Betekenis halo

Wat is de betekenis van halo? De halo ring dankt zijn naam aan de halo van kleine edelstenen of diamanten die rondom de centrale edelsteen gezet zijn. De edelsmid bootst hiermee het optische natuurfenomeen van een halo na.

Betekenis halo in de natuur

Je hebt het vast wel eens gezien op een heldere winterdag: een cirkel van licht rondom de zon, of de maan. Zo’n cirkel ontstaat doordat ijskristallen, die zich in de lucht bevinden, het licht weerkaatsen. Het licht wordt alleen naar buiten weerkaatst, waardoor de lucht er aan de binnenkant van de cirkel donkerder uitziet dan aan de buitenkant. Zo ontstaat er een soort gat in de hemel, met de zon als stralend middelpunt.
Een perfect gezette halo ring geeft hetzelfde effect. De middelste edelsteen lijkt nog mooier, helderder en groter, omdat de kleine steentjes eromheen de optische kracht ervan versterken, precies zoals de ijskristallen in de lucht dat doen met de zon. Je begrijpt dat dit zelfs voor de beste edelsmid een enorme uitdaging is.

Jouw halo ring

Jouw halo ring maken wij exclusief en alleen voor jou. Met behulp van de nieuwste technieken gaan onze ambachtelijke smeden pas aan het werk wanneer jij het sieraad geheel naar eigen wens hebt samengesteld. Daarbij helpen we je graag op weg en daarom laten we je een echte klassieker zien.

Gouden ring met blauwe saffier, omringd met diamantjes
Wil je de betekenis van halo helemaal tot zijn recht te laten komen? Kies dan voor een gouden ring met blauwe saffier, waaromheen diamantjes zijn ingelegd. De zuivere schoonheid van de combinatie van goud, saffier en diamant maakt dit tot een prachtig sieraad. Alle materialen zijn heel duurzaam. De ring kan daarom een leven lang gedragen worden zonder iets van zijn glans verliezen.

Betekenis halo ring van goud met blauwe saffier
Ook de symboliek en betekenis van het sieraad is heel bijzonder. Een gouden ring staat voor eeuwige perfectie op elk niveau en de hemelsblauwe saffier versterkt dit. Saffier wordt geassocieerd met eerlijkheid, waarheid, vertrouwen en loyaliteit. Een gouden ring met blauwe saffier is daarom het perfecte verlovingscadeau, omdat het een eeuwig vertrouwen symboliseert.

Halo ring laten maken eigen steen

Niet iedereen houdt van saffier en waarom zou je jouw keuze voor het perfecte sieraad laten beperken tot slechts één edelsteen? Bij DiamondsByMe begrijpen we dit en weten we dat jij iets exclusiefs en bijzonders wilt. Daarom kun je bij ons kiezen uit een vrijwel onbeperkt aanbod van stijlen, edelmetalen en edelstenen, zodat jij kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. Denk bijvoorbeeld eens aan een zilveren of platina ring in plaats van goud, of vervang de centrale saffier door een van onze andere edelstenen. Zo kun je een ring laten maken met eigen steen, die jouw persoonlijkheid en jouw verhaal weerspiegelt. Deze stenen zijn erg populair op het moment om een ring te laten maken met eigen steen:

  • Robijn
  • Smaragd
  • Diamant
  • Saffier
  • Blauw topaas

Ook de zijstenen kun je helemaal zelf kiezen. Met behulp van het menu dat je naast de afbeelding van de ring vindt, kun je dit allemaal aanpassen. Je zult dan ook zien dat de afbeelding verandert in de kleur die jij geselecteerd hebt. Zo krijg je direct een goede indruk van wat je aan het creëren bent.

Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij het kiezen van de edelsteen die perfect bij jou past? Of heb je zelf een uniek ontwerp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. En mocht de halo ring uiteindelijk toch tegenvallen, dan kun je hem binnen 60 dagen eenvoudig retour sturen. Wij zullen het aankoopbedrag dan gewoon weer terugstorten (geldt niet op custom gemaakte bestellingen).