+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ',
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Levenslange garantie

Witgouden verlovingsringen zijn een klassieke keuze door de glans van het metaal en hoe het de schittering van diamanten aanvult. Bij ons assortiment witgouden verlovingsringen, kunt u zelf uw favoriete stenen kiezen en aanpassen en zelfs witgoud vervangen door iedere andere goud kleur in elk van onze ontwerpen met behulp van onze online ontwerptool. Als het gaat om de belangrijkste vraag die u ooit zult stellen, helpen wij u ervoor te zorgen dat dit de perfecte verlovingsring voor u wordt. In onze configurator kunt u zelf het type goud kiezen. Kies tussen geel-goud, rose goud, witgoud of platina.

Witgoud en saffier

Witgoud verscheen voor het eerst als een metaal voor sieraden in de 19e eeuw. Het is een mengsel of een legering van goud en palladium. Palladium is een verwant van platina maar is zachter dan zijn keiharde neef en creëert een unieke schittering in combinatie met geel goud. Sommige witte gouden munten bevatten ook nikkel en koper. Deze alternatieve combinatie is sinds de Tweede Wereldoorlog in gebruik toegenomen, waar platina werd gebruikt vanwege zijn duurzaamheid. Het is een goedkopere optie dan platina, met dezelfde kleur en glans.

DiamondsByMe heeft een uitgebreide collectie verlovingsringen en u kunt ervoor kiezen witgoud te gebruiken in elk van onze ontwerpen. Kies bijvoorbeeld een witgouden verlovingsring met saffier. De combinatie van het glimmende witte goud met het diepe blauw van de saffier zal het hart van je geliefde zeker sneller laten kloppen.

Een variatie op de klassieke saffier ring is die van een witgouden roze saffier verlovingsring. De roze saffier heeft een duidelijk meisjesachtig gevoel. Is je aanstaande bruid een jeugdig, speels type dat houdt van kleur en vooral roze? Dan is de roze saffier misschien de perfecte keuze. En werd ze in september geboren? Dan is de saffier haar geboortesteen! Naast onze keuze aan stenen en steenkleuren, hebben we natuurlijk verschillende soorten ringen. Is jouw partner een vintage type, of is haar motto: uit met het oude, in met het nieuwe (en moderne)? Dit is echt iets om rekening mee te houden bij het ontwerpen van haar verlovingsring.

Vintage verlovingsring

Voor een vintage verlovingsring in witgoud, kies je een ontwerp dat een beetje glamour laat zien. Ga voor ingewikkelde instellingen en gravures, of een centrale steen met een halo van kleine diamantjes.

Onze Betty ring zorgt voor de perfecte vintage look, met de pave gezette band, grote zetpoten en drievoudige diamantinstelling. Of misschien de Camille met de klassieke bloemvorm uit de jaren 1800 en 1900. Laat hem zetten met een mooie rode robijn en je zult een bijzondere ring creëren met veel symbolische betekenis.

Diamanten verlovingsring

Diamanten verlovingsringen dateren uit de 14e eeuw, toen aartshertog Maximiliaan van Oostenrijk een opdracht gaf voor zijn voorgenomen bruid Maria. Sindsdien is het het symbool van eeuwige liefde en dankzij reclamecampagnes uit het midden van de 20e eeuw is hun populariteit ongeëvenaard. Alle verlovingsringen van DiamondsByMe kunnen worden voorzien van diamanten en in een eindeloze reeks stijlen. Maak je verlovingsring van witgoud voor de ultieme match voor de schittering van diamanten. Uw perfecte diamanten verlovingsring in witgoud is slechts een klik verwijderd. De meest verkochte ringstijlen zijn de solitaire ringen en eternity ringen

De perfecte ring voor uw aanzoek

Bij DiamondsByMe zijn we trots op het creëren van de meest verbluffende witgouden verlovingsringen. Omdat we zoveel ontwerpen en aanpassingsopties beschikbaar hebben, kunt u er zeker van zijn dat de ring die u ontwerpt uniek zal zijn. Hoewel we gebruik maken van de meest innovatieve technologie, zijn onze goudsmeden gespecialiseerd in de ambachtelijke manier om sieraden te maken. Met deze combinatie van oude en nieuwe technieken creëren we de perfecte ring voor je aanzoek. Om er zeker van te zijn dat je partner zal genieten van de ring die je voor haar hebt ontworpen, bieden we een levenslange garantie.

  • De beste service
  • De hoogste kwaliteit edelmetalen en edelstenen
  • De scherpste prijzen dankzij onze unieke in-house formule
  • Ervaren edelsmeden die werken volgens het oude ambacht met de nieuwste technieken
  • Eerlijke materialen

Hoewel we een brede collectie aanbieden, is het misschien mogelijk dat u een volledig uniek ontwerp wilt. Iets dat nergens anders is gedaan, of door iemand eerder. We helpen je graag met het maken van een compleet nieuw ontwerp, dat haar de adem beneemt. Neem eenvoudig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en onze ontwerpers zullen beginnen met het tekenen van uw unieke ontwerp. En wees gerust; uw ontwerp op maat wordt nooit gekopieerd voor andere klanten.

We kijken er naar uit om te zien wat u gaat ontwerpen voor uw aanstaande bruid en staan te popelen om u te helpen bij het creëren van de perfecte voorwaarden voor uw aanzoek!