+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Moderne verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Modern ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

Een moderne verlovingsring is een verlovingsring die met de tijd mee gaat. Een ring waarbij alles mogelijk is. Tenminste, dat vinden we bij DiamondsByMe. Bij ons ontwerp je daarom zelf mooie verlovingsringen naar eigen smaak. Een verlovingsring rosé goud? Of één met twee kleuren? Wij volgen geen trends, kopen niet in bij een groothandel en hebben geen voorraad. Wat we wel hebben? Fairtrade edelstenen en edelmetalen, op die moderne manier zoals jij het graag ziet. Bij ons is the sky the limit.

Moderne verlovingsringen naar jouw ontwerp

Bij DiamondsByMe maken we ambachtelijke, mooie verlovingsringen naar jouw ontwerp. De productie van deze moderne verlovingsringen hebben we in eigen huis: onze goudsmeden maken van fairtrade goud, zilver en platina de mooiste sieraden. Je kiest dit edelmetaal zelf. Ook kies je zelf de gebruikte edelstenen en de grootte hiervan. Niet helemaal zeker van je zaak? Bestel dan een 3D dummy van de ring! Pas als jij deze perfect vindt qua model en grootte, gaan we hem ook echt voor je maken.

Goud met een moderne twist: een verlovingsring rosé goud

Een moderne verlovingsring is lang niet altijd meer van goud of zilver. Een verlovingsring rosé goud staat namelijk ook fantastisch. Wat dit goud zo speciaal maakt, is de rood-roze kleur. Het is eigenlijk goud met een moderne twist. Het is stylish én straalt luxe uit. Zo zie je niet alleen moderne sieraden in het rosé goud, maar ook moderne horloges! Rosé goud combineert ook nog eens goed met gouden en zilveren sieraden, superhandig voor als je partner veel verschillende sieraden heeft.

Verlovingsring rosé goud: zo ontstaat de kleur

De moderne roze kleur van rosé goud ontstaat door de toevoeging van koper. Hoe meer koper de goudsmid toevoegt aan het goud, hoe sterker de rode kleur. Maar ook: hoe sterker het goud. Want wist je dat puur goud van 24 karaat behoorlijk zacht is? Daarom kies je bij ons voor een 9, 14 of 18 karaats verlovingsring rosé goud.

Mooie verlovingsringen van verschillende edelmetalen

Naast rosé goud, hebben we ook mooie verlovingsringen van witgoud en platina. Deze zijn perfect voor als je een witte of zilveren uitstraling zoekt, maar toch een exclusievere verlovingsring wilt. Platina is het schaarst en dus het duurste. Het is zelfs nog zeldzamer dan goud. Uniek aan platina is dat het metaal erg sterk is. Dit maakt de kans op krassen of beschadigingen heel klein. Een moderne verlovingsring van platina zal dus altijd mooi blijven. De witte kleur verandert niet. Verder is de kans op een allergische reactie heel klein. Dus is je partner allergisch voor goud of zilver, dan is platina de perfecte moderne keuze.

Misschien twijfel je over de kleur van het edelmetaal? Over of je partner liever een gouden kleur heeft, wit of rosé goud? Goed om te weten is dat een verlovingsring twee kleuren mogelijk is! De verschillende kleuren goud zijn allemaal met elkaar te combineren. Ga bijvoorbeeld voor rosé goud met witgoud. Of goud met witgoud. Bij het kiezen voor deze kleurcombinatie is het slim om te bedenken wat jouw partner veel draagt. Denk eens aan zijn of haar horloge. Is die goudkleurig, wit of rosé goud? En eventuele andere ringen of armbanden? Als je dit weet, is het uitzoeken van een verlovingsring twee kleuren een stuk makkelijker.

Ook de keuze voor de edelsteen heeft veel invloed op de uitstraling van de moderne verlovingsring. Zo kun je bij ons kiezen voor diamant, saffier, robijn, smaragd, amethist, citrien, peridoot, rhodoliet, rookkwarts, aquamarijn, zwarte diamant en topaas. Van deze stenen is diamant de hardste, gevolgd door saffier en robijn. Overweeg voor een moderne ring eens peridoot, rookkwarts of zwarte diamant. De intense olijfgroene kleur van peridoot combineert goed met een trendy outfit, de aardse kleur van rookkwarts combineert goed met rosé goud en de mysterieuze kleur van zwarte diamant staat overal goed bij.

Ga jij je vriend ten huwelijk vragen? Als je specifiek op zoek bent naar een ‘verlovingsring man’, dan kom je er al snel achter dat het aanbod een stuk beperkter is dan het aanbod van verlovingsringen voor vrouwen. Toch hebben we bij DiamondsByMe hele moderne opties voor een verlovingsring man. Wat dacht je bijvoorbeeld van de herenring ‘Remco’? Deze herenring met drie edelstenen is een moderne optie als je zoekt naar een verlovingsring man. De bovenkant heeft een strakke, matte afwerking.

Moderne en mooie verlovingsringen voor ieder budget

Bij DiamondsByMe is dus eigenlijk alles mogelijk. De verlovingsring wordt zo modern en kostbaar als je zelf wilt. Al onze moderne verlovingsringen ontwerp je namelijk niet alleen naar eigen smaak, maar ook naar eigen budget. Zo kun je kiezen voor een exclusieve ring van platina en diamant, maar kun je ook gaan voor een lager geprijsde variant van zilver met zirkonia. Toch weten we bij DiamondsByMe één ding zeker: voor welk edelmetaal of welke edelsteen jij ook gaat – jouw partner vindt de ring helemaal het einde. Want zeg nou zelf, er is toch niets romantischer dan een moderne aanzoeksring die speciaal voor jou is ontworpen?