+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Middenklasse trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Middenklasse ',
  Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure
  Mix & Match jullie eigen trouwringen!
  Levenslange garantie

  Wil je echt persoonlijke, unieke trouwringen? Ontwerp ze dan zelf en laat hem maken door onze professionele edelsmeden. Klinkt duur denk je? Dat valt vaak best mee. Doordat wij geen voorraad hebben, kunnen we bijzondere handgemaakte middenklasse trouwringen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. De trouwring die jullie straks op de grote dag om elkaars vinger schuiven, kan daardoor uniek, van hoge kwaliteit en toch betaalbaar zijn.

  Trouwringen zijn speciaal

  Geen bruidspaar is standaard en elke relatie is uniek: je wilt graag dat jullie trouwringen dat weerspiegelen. Een trouwring symboliseert eeuwige verbondenheid tussen jullie twee. Je kunt er rustig van uit gaan dat je je trouwringen langer en vaker zult dragen dan al je andere sieraden. Trouwringen uitzoeken is daarom iets speciaals, waar je het beste echt even goed de tijd voor neemt.
  Juist als jullie op zoek zijn naar bijzondere middenklasse trouwringen, kan het lastig zijn iets te vinden in standaard collecties. Natuurlijk kun je een juwelier vragen een persoonlijk ontwerp voor jullie te maken, maar dat wordt al snel prijzig. Als je speciale trouwringen zoekt, die heel persoonlijk, uniek, handgemaakt en toch betaalbaar zijn, ben je bij ons aan het goede adres.

  Originele trouwringen

  Handgemaakt en aan te passen aan jullie wensen; dat zijn alle middenklasse trouwringen die je op deze website vindt. Je kunt elk bestaand ontwerp op de site zo aanpassen dat een paar originele trouwringen ontstaat, dat precies aansluit op jullie wensen. Dat gaat heel makkelijk met onze online configurator die je ziet bij elke ring.

  Uniek, persoonlijk ontwerp

  Ontwerp je zelf graag je eigen originele middenklasse trouwringen, dan helpen we je daar graag mee. We hebben professionele sieraadontwerpers in dienst, die je met liefde adviseren over het design, technische mogelijkheden en de keuze voor materialen. Al deze factoren beïnvloeden de prijs van de trouwringen.

  We denken graag met jullie mee om te zorgen dat jullie middenklasse trouwringen straks helemaal naar wens zijn en binnen het budget passen. Onze gespecialiseerde sieradenontwerpers kunnen een ruw idee voor je omzetten tot een zeer gedetailleerde schets. Met moderne technieken verwerken we die schets tot een 3D afbeelding van jullie eigen speciale trouwring. Als je dat wilt, kun je eerst ook nog een voorbeeldring van kunststof bestellen, zodat je een nog beter beeld krijgt hoe de ringen er straks uit komen te zien.

  Prijs trouwringen

  Onze middenklasse trouwringen zijn er in veel verschillende vormen en maten: van een gewone gladde ring tot een bewerkt exemplaar, al dan niet voorzien van één of meer diamanten of andere edelstenen. De prijs van trouwringen is natuurlijk afhankelijk van het edelmetaal en de stenen die gebruikt worden. Alle trouwringen zijn verkrijgbaar in; geelgoud, witgoud, rose-goud en platina of uiteraard een combinatie hiervan. Wij doen daar niet geheimzinnig over: je kunt bij elk model op onze site zelf kiezen welke materialen je wilt gebruiken en je ziet dan meteen hoe dat de prijs beïnvloedt.

  Trouwring aanbieding

  Koop je een middenklasse trouwring bij DiamondsByMe, dan bespaar je op prijs, maar nooit op kwaliteit en vakmanschap!
  Misschien heb je ergens anders een middenklasse trouwring gezien die je mooi vindt, maar eigenlijk te duur is. Vraag dan ook gerust eens na wat het kost om deze trouwringen bij ons te laten maken. Doordat wij slim werken, zonder voorraad en veel online doen, kunnen we jullie waarschijnlijk een scherpe aanbieding doen.

  "Wij houden niet van poespas, maar wel van kwaliteit. We dragen allebei weinig sieraden, dus we realiseerden ons dat onze trouwringen vaak als enige sieraad alle aandacht zou trekken. Juist daarom vonden het heel belangrijk dat onze trouwringen echt mooi en stijlvol zouden zijn. Ik wilde ook zeker geen dertien in een dozijn trouwring: ik moet er niet aan denken dat ik aan de lopende band mensen tegen kom met dezelfde ring. Toch wilden we ook trouwringen voor een scherpe prijs.

  Gelukkig ontdekten we al vrij snel de site van DiamondsByMe. Daar konden we een heel eigen ontwerp maken, dat simpel en toch bijzonder was. Nadat wij de onze eerste ideetjes getekend hadden, hebben we overleg gehad met de ontwerpers van DiamondsByMe. Wij vonden ons ontwerp al heel erg mooi, maar de ontwerper stelde toch voor nog een paar kleine dingen aan te passen. Daar zijn we achteraf alleen maar blij mee, omdat het aanpassingen waren die de ringen nog strakker en cleaner maakten. DiamondsByMe heeft dus heel goed geluisterd naar onze wensen en perfect meegedacht. We voelden ons echt begrepen en de ringen trekken precies de aandacht die wij vooraf bedacht hadden. Aanrader voor iedereen die een bijzondere en aparte trouwring zoekt!"

  Rachid en Omar ontwierpen samen met DiamondsByMe twee middenklasse herentrouwringen die ze dragen sinds ze in mei 2016 in het huwelijksbootje stapten.