+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Persoonlijke trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Eigen tekst ',
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure
  Levenslange garantie
  Gegarandeerd de laagste prijs
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure

  De meest persoonlijke trouwringen laat je maken bij DiamondsByMe. Je kunt het bij ons zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Trouwringen kun je hier op verschillende manieren personaliseren. Zo kun je bij DiamondsByMe:

  • Zelf je eigen persoonlijke heren trouwring samenstellen
  • Een trouwring graveren
  • Een oude ring laten namaken of vermaken
  • Zelf je eigen ontwerp van een heren trouwring maken

  Persoonlijke trouwring samenstellen

  Bij DiamondsByMe kun je geheel zelf je eigen persoonlijke trouwring samenstellen. Door de ontelbare mogelijkheden die er zijn is het zeker dat je bij DiamondsByMe een 100% unieke persoonlijke trouwring kunt laten maken. Je kiest eerst een model en stelt hem verder samen met onze sieraden configurator.

  Hoe werkt dat?
  1. Selecteer het model ring dat je wilt
  2. Kies de edelmetalen die je wilt
  3. Selecteer eventueel de edelsteen die je wilt
  4. Voeg als je dat wenst een tekst bij die je in de ring wilt laten graveren
  5. Kies eventueel de stijl uit van je ring als laatste stap

  Bespaar tijd en vermijd stress
  Het voordeel van het bestellen van een trouwring bij DiamondsByMe is dat je geen uren hoeft te besteden bij een juwelier die alleen maar wenst dat je zo duur mogelijk uit bent. Het scheelt niet alleen veel tijd, maar ook veel stress. En dat is heerlijk in deze drukke tijden voor de bruiloft!

  Gegarandeerd de beste prijs

  Bij DiamondsByMe vind je daarnaast een persoonlijke heren en dames trouwring voor ieder budget en je kunt er altijd zeker van zijn dat je de best mogelijke prijs krijgt! Kom je er niet uit bij het samenstellen van je unieke trouwring? Neem dan contact op met onze experts. Wij helpen je graag!

  Bestel een losse heren- of dames trouwring
  Wat verder mooi is bij DiamondsByMe, is dat je niet per se een bepaalde set trouwringen hoeft te selecteren. In onze sieraden configurator kun je ook zelf een losse heren trouwring en losse dames trouwring selecteren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere losse heren ring te bestellen die geen deel uitmaakt van een set.

  Je kunt zelfs een heren trouwring samenstellen waar een edelsteen in is verwerkt. Dit geeft wat extra symbolische betekenis mee aan de ring. Zo staat een saffier bijvoorbeeld voor liefde, trouw en eerlijkheid, kan de robijn je passie, hartstocht en energie geven, terwijl de diamant symbool staat voor de eeuwige liefde. Zo krijgt een persoonlijke heren trouwring een bijzondere betekenis! Alle edelstenen die wij in onze sieraden verwerken zijn ecologisch verantwoord.

  Trouwring graveren

  In een trouwring kun je naast de trouwdatum ook een eigen persoonlijke tekst laten graveren. Dit kan eventueel in eigen handschrift van de partner. Zo vind je iets persoonlijks van je geliefde terug in een trouwring. Vraag ons naar de mogelijkheden op het gebied van trouwring graveren en we sturen je vrijblijvend een offerte!

  Wat graveer je in een trouwring?
  Er is een oneindig mogelijkheden van wat je in een trouwring kunt laten graveren. Wat natuurlijk het meest in een trouwring wordt gegraveerd is een trouwdatum en de namen van de echtgenoten. Toch wordt er steeds vaker voor een persoonlijke boodschap gekozen. Een persoonlijk bericht in een trouwring is namelijk een herinnering van wat een huwelijk zo speciaal maakt. Dit kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Romantische teksten
  • Een deel van een gedicht
  • Songtekst van jullie favoriete liedje
  • Favoriete quote in een film of serie
  • Tekst uit favoriete boek
  • Religieuze passage
  • Allebei een aanvullend deel van een zin
  • Elkaars favoriete stopwoordjes
  • Privé grap tussen jullie

  Aangezien we de vraag ‘wat graveer je in een trouwring’ vaak krijgen, volgen hier een aantal voorbeelden:

  • ‘His Beauty’ + ‘Her Beast’
  • ‘His Crazy’ + ‘Her Weirdo’
  • ‘Simply the best’
  • ‘Forever will be’ + ‘Together you and me’
  • ‘I love you to the moon and back’
  • ‘Every day I love you more’
  • ‘Always’
  • ‘Voor altijd verliefd’
  • ‘Ik hou meer van jou dan gisteren’ + ‘maar minder dan morgen’
  • ‘Liefde is het enige dat meer wordt’ + ‘wanneer je het samen deelt’
  • ‘Het geluk vermenigvuldigt zich slechts’ + ‘wanneer je het met iemand deelt’

  Naast een tekst kun je ook elkaars vingerafdruk in een trouwring graveren. In een persoonlijke heren trouwring kun je dan bijvoorbeeld de vingerafdruk van de vrouw laten graveren. Een redelijk nieuw concept is om een geluidsgolf in een trouwring graveren. Er wordt dan een geluidsgolf opgenomen naar keus en de audiogolf wordt dan gebruikt als inscriptie. Geluidsgolven die vaak gebruikt worden zijn bijvoorbeeld “Ik hou van je” of “Ja ik wil”.

  Oude ring laten vermaken

  Heb je nog ergens een oude Vintage gouden ring van je vader, opa of overgrootvader? Deze ring kun je bij DiamondsByMe laten namaken en in een nieuw jasje steken. Zo zetten we oude budget trouwringen om in exclusieve kunstwerken!

  Het is ook mogelijk om de oude Vintage gouden ring om te laten smelten en van dat materiaal een geheel nieuwe ring te maken. Je krijgt op deze manier een geheel unieke ring, maar draagt toch een speciale herinnering voor altijd met je mee. Neem contact op met onze ontwerpers voor de mogelijkheden!

  Eigen ontwerp ring laten maken

  Heb je zelf een idee voor een persoonlijke heren trouwring? Onze sieradenontwerpers werken je idee uit en maken de mooiste ring die een mens kan wensen! Hoe werkt het?

  1. Je bespreekt je idee met onze ontwerpers (via telefoon, e-mail of afspraak)
  2. We maken een zeer gedetailleerde 3D-tekening
  3. Naar wens kunnen we de afbeelding met onze 3D printer omtoveren tot een gedetailleerde, tastbare 3D Dummy ring van grijs kunststof
  4. Als jullie 100% tevreden zijn met het ontwerp gaat onze ambachtelijke goudsmid jullie unieke ring smeden, polijsten en tot in de puntjes bijwerken
  5. Jullie ontvangen de ring van je dromen! Een uniek symbool van jullie eeuwige liefde!

  Vind je het nog te eng om een persoonlijke heren trouwring online te laten maken? Ga dan eens langs bij één van winkels in Hellevoetsluis of Spijkenisse. Onze medewerkers voorzien je graag van gedetailleerd advies over het samenstellen van de ring waar een man alleen maar van kan dromen!