+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Exclusieve trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Exclusief ',
  Maak jullie trouwringen nog persoonlijker met een gravure
  Mix & Match jullie eigen trouwringen!
  Gegarandeerd de laagste prijs
  Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!

  Jullie zijn druk bezig met het regelen van jullie bruiloft en er is veel te doen om te zorgen dat jullie trouwdag perfect zal verlopen. Nu je op zoek gaat naar de perfecte trouwringen, merk je al snel dat een standaard trouwring set, zoals de meeste juwelierszaken aanbieden, niet helemaal past bij jullie persoonlijke wensen en smaak. Je wilt graag iets anders dan standaard.

  Bijzondere trouwringen

  Zijn jullie op zoek naar exclusieve, bijzondere trouwringen? Wil je iets bijzonders, dat precies de uitstraling heeft die bij jullie relatie past? Laat dan exclusieve, unieke trouwringen maken door de edelsmeden van DiamondsByMe. Je weet dan zeker dat je trouwring apart, origineel en exclusief is. Trouwringen met diamant worden het meest verkocht. Uiteraard hoe meer diamanten hoe exclusiever je trouwringen worden!

  Je kunt bij ons kiezen voor een origineel, exclusief ontwerp waarbij de twee ringen identiek zijn en precies de juiste maat hebben. Of je laat in het design van de trouwringen juist de persoonlijke voorkeuren van jullie beiden naar voren komen. Het is dan de kunst om de twee verschillende ringen samen een mooi geheel te laten vormen. Dat kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een ontwerp in dezelfde stijl met harmonische lijnvoering. Het gebruik van hetzelfde edelmetaal zoals platina of van passende edelstenen kan ook bijdragen aan een mooie match. Onze sieraadontwerpers en edelsmeden helpen je graag bij het maken van een persoonlijk, individueel en origineel ontwerp.

  Platina trouwringen

  Als je graag buiten de gebaande paden denkt en een bijzondere, aparte trouwring wilt, dan zijn exclusieve trouwringen van platina iets voor jou. Dit zeldzame zuiverwitte edelmetaal is een van de zuiverste en mooiste edelmetalen op aarde. Platina is nog schaarser en moeilijker te vinden dan goud. Het heeft een pure en luxe uitstraling en leent zich heel goed voor een strak design van je unieke, exclusieve herentrouwring.

  Edelsmid maakt exclusieve trouwring

  Een echte trouwring wordt gegoten door een edelsmid, zodat er geen naad in de ring zit. De perfecte ronde vorm die zo ontstaat, is het symbool voor het oneindige. Net zoals het huwelijk oneindig zou moeten zijn.

  Om te zorgen dat jouw exclusieve trouwringen straks precies zo wordt zoals jij je voorstelt, kun je eerst een dummymodel van je ringen laten maken voordat de edelsmid aan de slag gaat. Dit is een exacte 3D print van de ring zoals jij hem hebt ontworpen, maar dan van plastic. Met dit prototype kun je goed testen hoe de ring er uitziet aan jouw hand en meteen even checken of de maat goed is. Wil je nog iets veranderen, dan kan dat. De edelsmid begint pas aan de echte trouwring als je alles helemaal goed vindt. Wil je eens wat anders laat je dan inspireren door eens bij onze vintage trouwringen te kijken. Vintage is weer helemaal in!

  Als je je exclusieve trouwringen door de edelsmeden van DiamondsByMe laat maken, kun je erop vertrouwen dat:

  • Je echt vakmanschap krijgt
  • Je een exclusief meesterwerk van duurzaam kwaliteitsmateriaal koopt
  • Je straks unieke trouwringen draagt die niemand anders heeft
  Trouwringen door de eeuwen heen

  Het is nu heel gebruikelijk dat beide partners een trouwring dragen, maar dat was vroeger niet altijd zo. In de Romeinse tijd gaf de man bijvoorbeeld een ring aan zijn aanstaande als teken dat hij met haar zou gaan trouwen. De bride to be hoefde geen ring terug te geven. Als zij de ring aannam, betekende dat meteen dat zij het huwelijksaanzoek accepteerde.

  Pas aan het eind van de negentiende eeuw gingen ook mannen in Nederland een trouwring dragen. Deze ring was niet altijd van goud gemaakt. Bij arme families werden zelfs gordijnringen of zelfgemaakte trouwringen van allerlei soorten materialen gebruikt als symbool voor de oneindige liefde. Op zich natuurlijk een originele oplossing, maar tegenwoordig kiezen we meestal toch liever voor een trouwring van exclusieve edelmetalen, zoals goud of platina.

  “Toen wij op zoek gingen naar een mooi paar trouwringen, merkten we dat de standaard setjes die veel juweliers aanboden ons niet zo aanspraken. Uiteindelijk hebben we bij DiamondsByMe helemaal ons eigen ontwerp gemaakt voor twee exclusieve herentrouwringen die qua stijl echt bij ons tweetjes pasten. De lijnen in onze ringen blijven je boeien, net zoals Herko mij altijd weer weet te boeien met zijn originele ideeën en gekke plannen. We kozen voor platina, omdat het zo exclusief, bijzonder en puur is.”

  (Goos trouwde op 2 februari 2007 met Herko, beiden dragen een exclusieve platina herentrouwring)