+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Initial ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Initiaal ',

De vraag naar de ring met initiaal krijgen we de laatste tijd veel vaker. Dit vinden wij niet verwonderlijk. Wat is er nu stijlvoller dan bijvoorbeeld een prachtige persoonlijke pinkring met de letter van een geliefde of iemand die je dierbaar is? Bij DiamondsByMe staan we open voor de unieke wens van onze klanten en daarom vind je tussen ons aanbod sinds kort ook enkele schitterende en tijdloze initialen ring-modellen. Al deze ringen kunnen voorzien worden van elke letter, en je kunt ze helemaal zelf personaliseren. Wij maken bij het smeden van jouw initialen ring gebruik van edelmetalen en edelstenen van hoge kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Damesring zegelring: een korte geschiedenis

De initialen ring lijkt qua vormgeving heel erg op de damesring zegelring. Lang geleden, toen belangrijke documenten nog door mannen van stand moesten worden gestempeld werd de zegelring gedragen met dit doel: om een gewichtige stempel te drukken waarmee de richting van de geschiedenis werd bepaald. Vanaf de tijd van de Grieken en de Romeinen, tot aan het begin van de twintigste eeuw was iedereen met een zegelring een man van status. De ringen waren voorzien van een gravure, die symbool stond voor de macht en invloed van de familie of het genootschap waar de drager lid van was.

Terecht begint met daarom de aristocratische wortels van het sieraad te herontdekken. En het mooie is: je hoeft geen blauw bloed meer te hebben om er een te dragen, en je hoeft zelfs geen man meer te zijn. Onze damesring zegelringen passen perfect bij een klassieke tijdloze stijl en geven jouw look een hele persoonlijke tint.
Tussen ons aanbod vind je zegelringen voor dames waarin onder andere een letter kan worden gegraveerd, direct in het materiaal of lagensteen. Sinds kort bieden wij ook initialen ringen aan waarbij de letters of initialen er met diamantjes of een andere edelsteensoort in gezet worden. Hiermee combineren we het klassieke van de damesring zegelring met het schitterende van een ring met meerdere edelsteen. Denk bijvoorbeeld aan een pinkring met letter.
Een initialen ring (of initial ring) is een zeer geschikte ring om te dragen aan je pink. Dit is een tikkeltje extravagant, maar traditioneel gezien toch de vinger waar de zegelring gedragen wordt. Draag de pinkring met letter aan de hand die je het minst vaak gebruikt, om jouw persoonlijke stijl te volmaken met een vleugje subtiliteit. Een pinkring met letter is heel persoonlijk en allesbehalve standaard!

Jouw persoonlijke initialen ring: ons vakwerk

Alle initial ringen (ook wel initialen ring, of ring initiaal genoemd) zijn bij ons zelf samen te stellen met behulp van het menu rechts naast de afbeelding van het sieraad. Kies uit een uitgebreide selectie initial ring topmodellen en pas de edelmetaal- of edelsteensoort aan, geheel naar jouw wens. De afbeelding van de initial ring verandert mee wanneer je in het menu kiest voor een ander soort edelmetaal. Zo kun je al een goede indruk krijgen van hoe jouw creatie er straks uit gaat zien, wanneer onze edelsmeden de ring met initiaal hebben gemaakt, met behulp van de nieuwste technieken.
Wanneer je echt een ring met initiaal wilt hebben die niemand anders heeft, kun je deze ook helemaal zelf ontwerpen, in samenwerking met onze edelsmeden. Wij zijn altijd benieuwd naar wat jij in gedachten hebt.
De initial ring kun je in principe aan iedere vinger dragen. Wij vinden het bijvoorbeeld een hele mooie ring voor aan de pink. Laat je ringmaat meten met behulp van de ringmaten tabel en selecteer vervolgens de gewenste maat. De initial ringen kunnen naast een letter ook worden voorzien van iets speciaals en unieks als een vingerafdruk (bij ringen vanaf 4mm breed) of een bepaalde tekst. Neem contact op met onze specialisten om te vragen naar de mogelijkheden.

Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om een sieraad persoonlijk te maken. Zo hebben we ook:

Ringmaat meten

Ringmaat meten? Onze experts staan graag voor je klaar om je te helpen met het meten van je ringmaat. Je kunt de ringmaat meten met behulp van de maattabel, maar als eerste juwelier ter wereld kunnen wij het ontwerp van jouw initial ring nu ook met een 3D printer als een kunststof dummy maken, zodat jij kunt zien of de initial ring perfect aan jouw vinger past. Zo krijg je ook een realistische indruk van de initialen ring van jouw keuze.