+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Schakelarmbanden

Slavenarmband
Slavenarmband
Tennisarmband
Tennisarmband
Schakelarmbanden
Schakelarmbanden
Cuban link armbanden
Cuban link armbanden
Rolex style armbanden
Rolex style armbanden
Filteren
Geselecteerde filters Schakelarmband ',

Breng een outfit naar een hoger niveau met een schakelarmband

De naam van deze prachtige armsieraden vertellen je meteen iets over hoe ze eruitzien. Ze zijn namelijk opgebouwd uit een aantal schakeltjes die gezamenlijk een armband vormen doordat ze met elkaar verbonden zijn. Deze schakelarmband schakels komen in allerlei verschillende vormen voor, zoals rond, vierkant, ovaal en langwerpig en de afmeting ervan is al net zo uiteenlopend. Ook is een combinatie van deze verschillende vormen schakels mogelijk, zodat er een uniek en eigentijds sieraad ontstaat. Dit zorgt er dan ook voor dat geen enkele schakelarmband hetzelfde is en er altijd een ontwerp te vinden is dat perfect bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid past.

De armbanden trends van dit moment voor vrouwen en mannen

De laatste jaren is er een populaire trend te zien wanneer we kijken naar sieraden en accessoires. Dat is namelijk het personaliseren van een sieraad, zodat het uniek is en helemaal past bij degene die het draagt. 100% jezelf durven zijn is dan ook belangrijker dan ooit. Toon daarom jouw unieke persoonlijkheid vol trots aan de buitenwereld met een schakelarmband dames of een schakelarmband heren die helemaal bij jouw karakter past.

Een grove schakelarmband staat bijvoorbeeld vaak erg mooi bij mannen, omdat zij bredere polsen en grotere handen hebben. Dit wil trouwens niet zeggen dat vrouwen standaard voor een verfijnd model schakelarmband moeten gaan. Echte stoere chicks met zelfvertrouwen staat die brede schakelarmband namelijk net zo goed!

Armbanden stapelen - hoe meer, hoe beter

Dat less altijd more is zijn we het bij DiamondsByMe niet mee eens. Zeker met armbanden kun je namelijk een hele mooie look creëren door verschillende armbanden te stapelen. Neem bijvoorbeeld een platte schakelarmband met wat kleinere schakels en combineer deze met een grote schakelarmband die grover is en wat meer opvalt. Heel veel dunne schakelarmbanden langs elkaar kan trouwens ook erg mooi zijn, want op die manier ontstaat er een effect waardoor het lijkt alsof je één brede armband draagt. Zeker wanneer je dit met gouden schakelarmbanden doet, voldoe je helemaal aan de huidige Gold & Bold trend. En het allerleukste van al die verschillende schakelarmbandjes is dat ze ieder hun eigen verhaal en herinnering vertellen, wat het geheel weer heel persoonlijk maakt.

Zelf een schakelarmband ontwerpen bij DiamondsByMe

Het personaliseren van je schakelarmband kun je het natuurlijk naar een nóg hoger niveau tillen door hem helemaal zelf te ontwerpen. Bij DiamondsByMe bieden we je die mogelijkheid, zodat er werkelijk niemand rond zal lopen met dezelfde schakelarmband als jij. Een schakelarmband met naam erin gegraveerd is bijvoorbeeld een super speciaal cadeau voor iemand die heel veel voor je betekend. Zo'n prachtig cadeau is een blijvend aandenken aan de bijzondere band die jullie samen hebben.

Er zijn enorm veel keuzemogelijkheden bij het ontwerpen van een schakelarmband. Zo is er de keuze met of zonder edelsteen of de materiaalkeuze: Goud, Rose goud, Zilver, Platina en witgouden schakelarmbanden.

Er is een ruime keuze uit verschillende soorten schakels. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Een Anker schakel. Dit zijn eenvoudige ronde of ovale schakels en zitten om en om liggend en staand aan elkaar. De anker schakel vormt in feite de basis van schakelsieraden.
  • Gourmet of Cuban armband schakels, dit type schakel is erg populair bij heren en is een variatie op de ronde of ovale schakel. De schakels zijn gedraaid en vlak afgeslepen, waardoor de schakels mooi in elkaar overvloeien. Dit type schakel biedt de meeste keuze uit breedte, van slechts enkele millimeters tot meerdere centimeters.
  • Langwerpige schakels, de basis van deze schakelvorm is de standaard anker schakel, maar dan in uitgerekte vorm. Dit geeft de schakelarmband een open en lichtgewicht effect. Langwerpige schakels zijn bovendien perfect te combineren met één of meerdere bijzondere bedeltjes.