+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Entourage ringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Entourage ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Misschien ben je er al maanden naar op zoek: de perfecte verlovingsring voor de liefste persoon op aarde. Dan is een entourage verlovingsring van DiamondsByMe precies wat jij zoekt. Deze ring kun je namelijk helemaal naar jouw wensen laten aanpassen. Met een entourage verlovingsring kun je jullie liefde bezegelen en laten zien dat jullie nu al uitkijken naar het moment waarop jullie elkaar eeuwige trouw zullen beloven. Dit type ring is bijzonder moeilijk te maken, omdat het echt precisiewerk vereist en dat maakt hem juist zo uniek. Er zijn verhoudingsgewijs maar weinig entourage ringen in de markt, waardoor je juist kan laten zien hoe belangrijk jouw geliefde voor jou is.

Wat maakt een entourage verlovingsring bijzonder?

Bij een entourage ring wordt er in het midden van de ring een steen geplaatst en daaromheen worden nog meer kleine steentjes geplaatst. De hoeveelheid kleine steentjes verschilt per ontwerp. Dit zorgt ervoor dat een entourage ring altijd meteen in het oog springt vanwege de bijzondere glans. De middensteen kan bestaan uit een diamant, maar ook uit een gekleurde edelsteen, zoals een saffier.

Zoals elk woord heeft ook entourage een betekenis. Ben je benieuwd naar de betekenis van entourage? Entourage is een Frans woord en kan zowel voor ‘omgeving’ als voor ‘zetting’ staan. Beiden betekenissen maken wel duidelijk waaraan een entourage ring zijn naam te danken heeft. De betekenis van entourage slaat in dit geval op de middensteen en de diverse steentjes die daaromheen gezet worden.

De schitterende verlovingsring van Kate Middleton

Het is je in 2010 vast niet ontgaan: de verloving van Kate William. Heb je toen ook de bijzondere verlovingsring van Kate Middleton gezien? Deze ‘Kate Middleton verlovingsring’ is heel beroemd geworden. Eigenlijk was de verlovingsring van Kate Middleton de ring van Diana. De geschiedenis gaat echter nog verder terug. Koningin Victoria droeg namelijk iets soortgelijks, maar dan als broche, als het ‘something blue’ dat bij elk huwelijk gedragen hoort te worden. De saffier die omzet was met diamanten werd voor Diana gerecreëerd en zo ontstond er een klassieke entourage ring, die eerst bekend zou worden als de Lady Di ring en vervolgens als de Kate Middleton verlovingsring.

De verlovingsring van Kate Middleton is zo’n 423.000 euro waard. William gaf aan dat de Kate Middleton verlovingsring en de gedachte aan zijn moeder net zo speciaal waren als Kate voor hem was. Voor het stel is deze Kate Middleton verlovingsring dan ook van onschatbare waarde. De verlovingsring van Kate Middleton werd breed uitgemeten in de pers en zelfs vandaag de dag wordt er nog over de ring gepraat.

Een entourage ring: ga voor maatwerk

Een entourage ring van DiamondsByMe wordt op maat voor jou gemaakt. Wij leveren ambachtelijk werk en gebruiken daarbij de nieuwste technologieën. Je kunt voor diverse metalen kiezen. Denk daarbij aan een:

Doordat je ook de stenen zelf kunt kiezen, weet je zeker dat de entourage verlovingsring helemaal uniek is. Bovendien kun je hem helemaal naar de smaak van jouw liefste laten maken. Wij beschikken over vakmensen en ook een ingewikkelde entourage ring kan door ons vervaardigd worden. Het gezegde ‘the sky is the limit’ is iets waar wij helemaal achter staan!

Platina verlovingsring; als je echt voor bijzonder wilt gaan

Een platina verlovingsring is het neusje van de zalm. Dit edelmetaal is heel zeldzaam en als je ervoor kiest om jouw entourage verlovingsring van dit metaal te laten maken, dan ga je echt voor exclusief. Een platina verlovingsring is zeer duurzaam en zal niet snel beschadigen. Het smeltniveau is zeer hoog en een platina verlovingsring zal dan ook niet verkleuren.

Aan welke hand de verlovingsring dragen: de regels

Weet jij het antwoord op de vraag? Aan welke hand de verlovingsring dragen? Natuurlijk wil jij de ring graag om de juiste vinger schuiven. Als je wilt weten aan welke hand de verlovingsring gedragen wordt, dan is het goed om te weten dat dit cultuurafhankelijk is. Zelfs binnen Nederland is er nog verschil. Zo dragen katholieken de verlovingsring rechts, terwijl protestanten hem links dragen. Bij het trouwen gaat de ring precies naar de andere hand. Dit om te laten zien dat het verloofde stel inmiddels getrouwd is.

Wil jij een meer romantische reden? Dan kun je ervoor kiezen om de entourage verlovingsring aan de rechter ringvinger te dragen. De liefdesader loopt van de linker ringvinger namelijk helemaal door naar het hart. Anderen dragen de verlovingsring juist weer links, omdat die hand dichter bij het hart zit. Natuurlijk kun je ook praktisch denken en kiezen voor de hand die het minst gebruikt wordt, zodat de ring ook het minst zal slijten. Aan welke vinger de verlovingsring dragen, is dan ook echt een persoonlijke keuze.

Waarom kiezen voor een entourage verlovingsring?

  • Een ambachtelijke entourage verlovingsring is echt uniek.
  • Je kunt de diverse steentjes zelf uitkiezen.
  • De ringen zijn gemaakt van duurzame edelmetalen.