+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Taal
Valuta
Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Alliance ring

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Alliance ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie
Gegarandeerd de laagste prijs

Ben je van plan binnenkort de volgende stap te nemen, en je partner ten huwelijk te vragen? Dan wil je natuurlijk je geliefde verrassen met een prachtige verlovingsring.

Een alliance diamanten ring zal zeker in de smaak vallen. De memoire ring is niet alleen een goede keuze vanwege de chique look, maar ook vanwege het symbolische karakter. De stenen die erin verwerkt worden staan symbool voor jullie mooie herinneringen. De herinneringen die jullie al gemaakt hebben, maar ook welke nog gaan komen.

Met de alliance ring kun je vele kanten op. Kies voor een moderne ring, een fantasie ring of voor een verlovingsring met Vintage look.

DiamondsByMe heeft het grootste aanbod exclusieve verlovingsringen, welke je bovendien geheel naar eigen wens kunt laten vervaardigen.

Ontwerp uw alliance ring

Bij DiamondsByMe kun je een keuze maken uit de afgebeelde collectie alliance ringen. Kies je eigen kleur wat betreft het goud en de steen, zo is hij er in geelgoud, witgoud en bijvoorbeeld platina of een combinatie van deze edelmetalen. Ook de steengrootte kun je zelf bepalen.
Maar het is natuurlijk extra bijzonder om persoonlijke sieraden te laten creëren. Kies hierbij voor de passionele goudsmeden van DiamondsByMe. Met onze jarenlange ervaring dienen wij je van een betrouwbaar advies, en helpen we je om dit moment nóg specialer te maken.

Passie voor het ambacht

De goudsmeden van DiamondsByMe hebben passie voor hun ambacht. Hierdoor zijn wij ook in staat je van het beste advies te dienen, en wordt jouw verlovingsring iets unieks.
Laat je je ring ontwerpen, dan maken de tekenaars van DiamondsByMe een 3D-tekening voor je. Wil je graag een idee hebben van hoe de memoire ring er in werkelijkheid uit gaat zien, dan kun je kiezen voor een dummy welke gemaakt is met onze 3D-printer.
Wil je je ontwerp aangepast hebben, dan is dit geen enkel probleem.

Een verloving is natuurlijk iets heel speciaals en persoonlijks, en DiamondsByMe sluit hier naadloos op aan met de persoonlijke benadering. Wij streven ernaar jouw exclusieve verlovingsring geheel naar jouw wensen te creëren.

Bijzondere ringen op Fair trade wijze vervaardigd

Onze unieke memoire ringen worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met de beste edelmetalen en stenen. Wij werken volgens de Fairtrade code van de RJC. Dit staat voor Responsible Jewellery Council. Dit betekent dat wij op een verantwoorde manier ondernemen, en dat alle producten op eerlijke wijze zijn ingewonnen.

Kies voor de unieke alliance ringen van DiamondsByMe. Een tastbaar teken van herinneringen.