+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Edelsteen ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Edelsteen ',
Levenslange garantie
Een uniek sieraad voor ieder budget
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

De perfecte jurk, die stoere jeans of je elegante werk outfit; daar horen mooie accessoires bij, zoals een bijzondere ring met echte edelstenen. Kies een ring met zorg, want je handen trekken altijd veel aandacht. Dat komt bijvoorbeeld doordat je “praat met je handen”. Het is dus belangrijk dat een ring echt past bij je handen en bij jou als persoon.

Als je op zoek bent naar een ring met edelstenen die niet doorsnee is, dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze edelsteen ringen zijn altijd met de hand gemaakt en iedere steen die we gebruiken is uniek. Daardoor koop je een echt bijzonder sieraad, dat heel persoonlijk is.

Edelstenen geven glans aan de meest bijzondere momenten in het leven en maken van een ring een schitterend en buitengewoon cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Ringen met stenen zijn er in veel vormen en maten. Een geliefd design is de 3 steens ring, met drie even grote edelstenen. De symbolische betekenis van de stenen staat voor het verleden, heden en de toekomst.

Een andere populaire keuze is een zilveren of gouden ring met zijstenen: deze ring heeft een grote edelsteen in het midden met daarnaast kleinere edelstenen aan beide kanten. Onze ervaring is dat je een speciaal effect krijgt wanneer je een andere kleur kiest voor de grootste edelsteen dan voor de kleine edelstenen.

Gouden ring met steen

Zie je een mooie gouden ring met steen, maar wil je hem liever in zilver, of met een andere edelsteen? Dat kan: de ringen die je op onze website ziet, kun je helemaal aanpassen aan jouw eigen wensen. Met onze online configurator verander je gemakkelijk de edelstenen en kun je bijvoorbeeld kiezen van welk edelmetaal je ring gemaakt moet worden: goud, zilver of platina. Heel handig daarbij is dat je ook meteen ziet wat voor effect je keuzes hebben op de prijs. Zo ontstaat een unieke ring, waarvan je meteen weet of hij binnen je budget past.

Witgouden damesringen met steen

Bij dames met een koelere huidtint, staan ringen van witte edelmetalen vaak erg mooi. Witgoud, platina en zilver zijn witte edelmetalen. Elke damesring met steen in onze collectie kunnen we voor je maken in het edelmetaal dat jij het mooiste vindt. Witgouden ringen zijn erg geliefd als damesring met steen, omdat ze prachtig wit zijn en de edelsteen mooi uit laten komen. Alle witgouden ringen van DiamondsByMe, zijn gemaakt van het beste goud; je hoeft dus niet bang te zijn voor een allergische reactie als je last hebt van nikkelallergie.

Edelsteen stapelringen

Een stapelring bestaat uit een aantal fijne ringen die je met elkaar combineert. Samen vormen ze een setje aan je vinger, dat vaak sierlijk en speels werkt. Vaak bestaan stapelringen uit meerdere ringen van goud, zilver of platina met verschillende soorten edelstenen. Ringen met edelstenen zijn dus heel geschikt als stapelring: de combinatie van verschillende edelstenen en diamantjes geven samen vaak de mooiste effecten. Veel mensen kopen edelsteen stapelringen omdat ze speels, stijlvol en handig om te combineren en variëren zijn.

Stapelringen: voor variatie en afwisseling

Doordat een stapelring vaak uit losse ringen bestaat, kun je de volgorde waarin je ze draagt makkelijk afwisselen. Zo heb je steeds weer een andere ring om je vinger. Je kunt een stapelring ook heel eenvoudig afstemmen op je kledingkeuze: als je een stapelring koopt met verschillende kleuren edelstenen en diamantjes, kies je gewoon de combinatie die het op dat moment het beste bij je outfit past. Zo draag je bijvoorbeeld de ene dag een gouden ring met paarse amethist en diamantjes en schuif je de volgende dag blauwe aquamarijn en saffier naast de kleurloze diamantjes. Op die manier heb je dus een ring die je heel vaak kunt dragen.

Edelstenen ringen kopen

Wij vinden het belangrijk dat je een edelsteen ring koopt die goed past bij je vingers en bij jou. Hou je van exclusief, klassiek, trendy of is vintage jouw favoriete stijl? In onze collectie vind je edelsteen ringen die bij elke smaak passen. Doordat je de edelstenen en edelmetalen zelf kunt kiezen, stel je heel makkelijk zelf de ring van je dromen samen.
En wil je echt een heel bijzonder en unieke edelsteenring kopen, maak dan je eigen ontwerp. Waar nodig helpen onze enthousiaste sieraadontwerpers je graag om je ontwerp te perfectioneren. Als je helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaan onze edelsmeden in ons eigen atelier voor je aan de slag. Na korte tijd heb je dan een perfecte, speciaal voor jou handgemaakte ring met edelstenen die echt uniek is.