+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Heren ringen met vingerafdruk

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Vingerafdruk ',

Ben je zoek naar een herenring met vingerafdruk? Dan ben je hier aan het juiste adres! DiamondsByMe heeft een grote collectie van gepersonaliseerde mannen ringen. Onze herenringen met vingerafdruk worden gemaakt van de hoogste kwaliteit goud, zilver en platina. Kies je voor een stoere gouden ring zoals een geboorte ring goud? Dan kun je zelf het aantal karaat selecteren. Je kunt dan kiezen uit 9 karaat, 14 karaat of 18 karaat. Wij bieden de beste prijs-kwaliteit verhouding die op de markt beschikbaar is! DiamondsByMe is daarom de beste keus als je de vingerafdruk van een bijzondere persoon in een mooie herenring of zegelring wilt laten graveren.

Onze mannen ringen kunnen zelfs nog verder gepersonaliseerd worden. Zo kun je ook een naam of een korte tekst in de ringen laten graveren.

Hoe werkt het?

 1. Je selecteert de ring
 2. Je vult je gegevens in
 3. Wij nemen contact met je op en geven je uitleg over het maken en opsturen van je vingerafdruk
 4. Je stuurt ons de vingerafdruk
 5. Wij maken de unieke herenring met vingerafdruk
 6. Je kunt voor altijd een herinnering aan een bijzonder persoon bij je dragen

Waarom een herenring met vingerafdruk?

Als je een herenring met vingerafdruk aanschaft, kun je een herinnering aan een bijzonder mens voor altijd bij je dragen.
Mannen ringen met vingerafdruk zijn zeer geschikt als verlovingsring of trouwring. Natuurlijk kunnen deze ringen ook gebruikt worden als herdenkingssieraad, of een geweldig cadeau zijn voor een jubileum, verjaardag of Valentijnsdag.

De voordelen van een herenring met vingerafdruk op een rij:

 • Betekenisvol
 • Uniek
 • Elegant
 • Tijdloos
 • Past bij iedere outfit

Vingerafdruk graveren van overleden dierbare

Wil je een vingerafdruk van een overleden dierbare in een ring laten verwerken? Dan is het belangrijk dat je hier tijdig aan denkt. Je moet namelijk speciaal om deze vingerafdruk vragen bij het uitvaartcentrum waar deze kan worden afgenomen.

Een herenring met vingerafdruk van een overledene kan een prachtig cadeau zijn om iemand te herdenken die niet meer leeft maar altijd in gedachten en hart zal verder leven. De ring staat dan symbool voor de persoon die een onuitwisbare vingerafdruk op een leven heeft achtergelaten.
Het is een uniek, persoonlijk herinneringssieraad die voor altijd gekoesterd zal worden.

Vingerafdruk maken

Als je een herenring met vingerafdruk bestelt, moet je natuurlijk een vingerafdruk hebben of zelf maken. Moet je de vingerafdruk nog zelf maken? Dan volgen hier kort een aantal tips.

Het enige wat je nodig hebt om een vingerafdruk te maken is een stuk papier en een stempelkussen. Glanzend papier zoals fotopapier werkt het beste. De inkt van de afdruk wordt dan namelijk minder vlekkerig opgenomen en de lijnen blijven zo beter zichtbaar. Druk de vinger niet te hard op het papier. Hoe harder je drukt, hoe donkerder en vlekkeriger het wordt. Als je rustig en zachtjes drukt, kunnen onze designers de scherpe lijnen van de vingerafdruk er goed uithalen.

Wil je meer weten over het maken van vingerafdrukken en het vingerafdruk graveren? Lees dan onze blog over gedenksieraden.

Kosten van vingerafdruk graveren

De kosten van een vingerafdruk graveren zit bij de prijs inbegrepen van onze herenringen met vingerafdruk. Bij deze ringen staat de vingerafdruk al in de ring op het plaatje afgebeeld. Wil je een vingerafdruk verwerken in een ander sieraad? Dat kan bij DiamondsByMe al vanaf €70,-.

Ring met baby vingerafdruk

Een vingerafdruk van een baby graveren kan lastig zijn omdat kinderen onder drie jaar vaak minder diepe groeven als vingerafdruk hebben. DiamondsByMe heeft echter al veel ervaring op dit gebied. Er is geen mooier sieraad in de wereld dan een sieraad die de liefde voor een kind symboliseert! Dit geldt dus niet alleen voor vrouwenringen, maar zeker ook voor mannen ringen! Dergelijke ringen worden ook wel geboorte ringen genoemd. Je kunt een persoonlijke geboorte ring in goud, zilver of platina bestellen bij DiamondsByMe.