+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Budget trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren
  Geselecteerde filters Goedkoop ',
  Levenslange garantie
  Mix & Match jullie eigen trouwringen!
  Levenslange garantie
  Levenslange garantie

  Budget trouwringen zien er allesbehalve goedkoop uit. Bij DiamondsByMe maak je namelijk gepersonaliseerde trouwringen voor de laagste prijs. Onze fantastische maar betaalbare trouwringen zijn tot wel dertig procent goedkoper dan in de reguliere juwelierszaken! Zo maken we het plannen van jouw budget bruiloft weer een stukje makkelijker.

  Tips voor een budget bruiloft

  De grote dag is een speciale. Het moment waarop je ‘ja, ik wil’ zegt – vergeet je nooit meer. En het aanschuiven van elkaars ringen ook niet! Maar natuurlijk brengt zo’n grote dag wel heel wat kosten met zich mee. Het organiseren van een budget bruiloft is een hele uitdaging, maar zeker niet onmogelijk. Om sommige kosten kom je natuurlijk niet heen, maar er zijn toch genoeg dingen waarop je kunt besparen. Denk maar aan het trouwvervoer of de bruidstaart. Stel je gastenlijst zorgvuldig op en denk nog eens kritisch na over de trouwlocatie. Jullie speciale dag wordt er echt niet minder om met een budget bruiloft!

  Betaalbare trouwringen

  Naast al deze elementen, kan je natuurlijk ook gaan voor gladde trouwringen voor de laagste prijs. Bij DiamondsByMe hebben we al onze betaalbare trouwringen hiervoor in een aparte categorie gezet: budget trouwringen. Dat maakt het uitzoeken wel zo makkelijk. Hier vind je prachtige ringensets al vanaf ongeveer 300 euro voor een set zilveren ringen. Bij onze budget trouwringen heeft de damesring één kleine edelsteen en zijn de mannenringen glad. Ga voor dezelfde uitstraling met hetzelfde edelmetaal, of pas de ringen apart van elkaar aan in de configurator. Want misschien wil jij liever zilver en jouw partner liever goud – of andersom? Bij ons is the sky the limit.

  Trouwringen laagste prijsgarantie

  De budget trouwringen van DiamondsByMe zijn natuurlijk allesbehalve simpele, goedkope trouwringen. Want onze goudsmeden werken alleen met eerlijke edelstenen en eerlijk goud. Jullie betaalbare trouwringen maken zij op ambachtelijke wijze met de hand én de nieuwste technieken. Wij geloven in ons concept en bieden zelfs voor trouwringen een laagste prijsgarantie. Vind je binnen veertien dagen bij een andere juwelier dezelfde ringen tegen een lagere prijs? Dan betalen wij het prijsverschil aan je terug. Alle trouwringen zijn verkrijgbaar in; goud, witgoud, rose-goud en platina.

  Goedkope trouwringen – maar niet minder perfect

  Je budget is misschien wat klein, maar dat maakt je niet minder kieskeurig. Trouwringen moeten perfect zijn. Altijd. Wij weten dat online bestellen risico met zich meebrengt. Want het maakt betaalbare trouwringen dan wel mogelijk, maar natuurlijk wil je wel voor honderd procent zeker zijn van je zaak. Daarom kan je bij DiamondsByMe 3D dummy ringen bestellen. Wij printen perfecte replica’s van jullie gekozen budget trouwringen in kunststof, zodat jij een realistische indruk krijgt van de ringen. Je kunt ze passen en zien hoe de vormen daadwerkelijk worden. En pas als jullie de budget trouwringen perfect vinden, gaan wij ze ook echt maken.

  Een gravure in jullie trouwringen

  Maak jullie budget trouwringen nog specialer met een gravure. Dit is de personal touch die jullie voor altijd herinnert aan jullie onvergetelijke budget trouwdag. De goudsmeden van DiamondsByMe voorzien de ringen van jullie trouwdatum, naam, initialen of gelofte. Het graveren is gratis, je betaalt er niets extra’s voor. Wil je nóg persoonlijker gaan? Kijk dan eens naar onze trouwringen met vingerafdruk. Door hierbij te kiezen voor zirkonia’s in plaats van diamanten, en voor goud of zilver in plaats van kostbaar witgoud, tover je deze speciale ringen om in betaalbare trouwringen. Hulp of advies nodig bij het uitzoeken van budget trouwringen? Wij helpen je graag. Neem contact op!