Oorbellen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Oorbellen

Oorstekers
Oorstekers
Oorhangers
Oorhangers
Creolen
Creolen
Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Klassiek
Klassiek
Modern
Modern
Filteren
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gegarandeerd de laagste prijs
Ontdek de edelsteen mogelijkheden voor jouw ultieme set oorbellen

Een sieraad dragen betekent veel meer dan alleen jezelf mooi maken. Een sieraad, of deze nu geërfd, gegeven of gekregen wordt, heeft vaak een diepe emotionele betekenis voor de ontvanger. En omdat het gezicht het eerste is waar we naar kijken, heb je des te meer reden om ook je oorbellen met zorg uit te kiezen. Wij helpen je graag bij je keuze met ons unieke aanbod aan oorbellen die je geheel naar eigen wens kunt aanpassen. Altijd persoonlijk voor jou gemaakt en bedoeld om de drager te laten stralen!

Gouden oorbellen, zilver en edelstenen

De ene persoon houdt van uitbundig, de ander van ingetogen. Of misschien zoek je wel een specifieke kleur, materiaal of steen voor een outfit of speciale gelegenheid. Kies voor klassieke gouden oorbellen die je met alles kunt combineren, of voor opvallende oorbellen met een prachtige edelsteen zoals onder andere saffier, smaragd of amethist. De getoonde ontwerpen in onze webshop kun je naar wens aanpassen in de edelmetalen goud, witgoud, rose goud of platina en ook de gebruikte edelsteen in het sieraad kun je zelf kiezen.

Ambachtelijk en op maat gemaakt

DiamondsByMe heeft een breed assortiment oorbellen, creolen, oorhangers en oorstekers, zodat je altijd datgene kunt kiezen wat het beste past bij jou, of bij degene die jij wilt verrassen. Omdat wij beseffen dat achter ieder sieraad een persoonlijk verhaal schuilt, wordt aan het maken van jouw oorbellen de uiterste zorg besteed. Onze vakmensen smeden nog op ambachtelijke wijze met gebruik van de nieuwste technologieën. Je ontvangt geen massaproduct, maar een speciaal voor jou gemaakt sieraad van topkwaliteit.
Wil je een nóg persoonlijker sieraad laten maken en liever een geheel eigen ontwerp laten vervaardigen? Vertel ons jouw wensen en ons team van designers en goudsmeden begeleiden jou vanaf het ontwerpproces tot een op maat gemaakte set oorbellen.

Hoe kies je oorbellen voor iemand anders?

Een set unieke oorbellen uitkiezen voor iemand van wie je houdt kan best moeilijk zijn. Je wilt laten zien hoe belangrijk hij of zij voor je is, dat het sieraad past bij haar persoonlijkheid en natuurlijk dat zij gaat stralen van het mooie cadeau dat je haar geeft. We geven je graag een paar tips om tot een goede keuze te komen.

  • Wat draagt de persoon nu aan juwelen? Zijn deze juwelen uitbundig met veel stenen en glitter, of juist ingetogen en eenvoudig?
  • Hoe zou jij de persoonlijkheid van degene die je wilt verrassen omschrijven? Introvert of juist uitbundig en extravert? Kies een sieraad dat hierbij past
  • Heeft de persoon voor wie de oorbellen zijn een lievelingskleur, of veel kleding in een bepaalde kleur? Als je twijfelt over je keuze, kan dit een goede leidraad zijn. Kies bijvoorbeeld voor rode robijn, blauwe saffier, groene smaragd of zwarte diamant.

En het belangrijkste: Jouw uiting van liefde zal de draagster ongetwijfeld het meeste bij blijven. Ze heeft een mooie set oorbellen van jou gekregen en dát maakt ze het meest uniek. Mocht je achteraf toch twijfelen, dan bieden wij 30 dagen retourrecht op alle orders (behalve op eigen ontworpen oorbellen).

Alles weten over goud, edelstenen en diamanten

Karaat. Hoe zit dat eigenlijk? Welke soorten edelstenen zijn er en hoe worden ze bewerkt? Wist je bijvoorbeeld dat aan iedere edelsteen een andere betekenis wordt toegekend? Ook de manier waarop een edelsteen in een sieraad wordt verwerkt, heeft invloed op de uitstraling van de oorbellen. Of kies bijvoorbeeld voor oorbellen ingelegd met diamant. De waarde van diamant wordt onder andere bepaald door het gewicht, de kleur, de zuiverhuid en door hoe de steen is geslepen. Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Graag helpen wij je met meer achtergrondinformatie over de materialen om je nog beter te helpen het juiste sieraad te kiezen.
Lees alles over goud, edelstenen en diamanten in onze kennisbank.

Waarom DiamondsByMe
  • De enige fabrikant ter wereld die juwelen persoonlijk voor jou ontwerpt
  • Grondstoffen voor alle juwelen worden op een maatschappelijk verantwoorde en eerlijke manier verkregen
  • Ambachtelijk gemaakt door onze vakmensen die het ‘geheim van de smid’ nog echt kennen
  • Altijd maatwerk met topkwaliteit materialen
  • Gratis verzending
  • 60 dagen retourrecht op alle orders (tenzij het een speciaal ontwerp betreft)