+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Armbanden

Slavenarmband
Slavenarmband
Tennisarmband
Tennisarmband
Schakelarmbanden
Schakelarmbanden
Cuban link armbanden
Cuban link armbanden
Rolex style armbanden
Rolex style armbanden
Filteren

Een armband is een perfect cadeau voor jezelf of voor een ander. Met een armband kun je iemand bedanken, laten weten dat je iemand bijzonder vindt, van hem houdt, lief vindt, dat je trots op haar bent. Het leuke aan een armband is dat hij niet alleen zichtbaar is voor andere mensen, maar ook altijd voor degene die hem draagt.

Unieke armband naar eigen ontwerp

Wil je een echt bijzonder en uniek persoonlijk sieraad? Dan kun je bij ons een armband naar eigen ontwerp laten maken. Je kunt het design helemaal zelf maken, een armband uit onze collectie aanpassen aan jouw wensen, of een ruw idee uitwerken met hulp van onze sieraadontwerpers. Je kiest zelf welke edelmetalen en edelstenen je daarbij wilt gebruiken. Om het nog persoonlijker te maken is het ook mogelijk je armband te laten graveren. Pas als jij helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaan onze edelsmeden voor je aan de slag. Alle armbanden zijn in alle kleuren goud verkrijgbaar; gouden armbanden, witgouden armbanden en rose gouden armbanden.

Tennis armbanden

In onze collectie voeren we een uitgebreide collectie tennisarmbanden met bijvoorbeeld diamant. Omdat wij deze armbanden zelf maken en rechtstreeks van de bron inkopen kunnen wij u deze armbanden voor een zeer interessante prijs aanbieden. We hebben armbanden in alle maten diamanten dus in iedere prijsklasse. Kijk ook eens bij de lab grown diamanten, deze hebben exact dezelfde eigenschappen als diamant dus ze zijn net zo mooi alleen de prijs kan wel 30% schelen. In plaats van dat ze in de natuur gevonden worden worden deze in een laboratorium gemaakt.

Slavenarmbanden

Een ander type armband is de slavenarmband, deze armband is in plaats van dat hij uit allemaal losse schakels bestaat helemaal stijf. Het voordeel hiervan is dat hij altijd mooi op de pols ligt. Er zijn vele bekende slavenarmbanden maar de meest bekende is wel de Cartier armband. Uiteraard is hij er in alle kleuren goud en platina met bijvoorbeeld diamant.

Maat van je armband bepalen

Size matters, in elk geval bij armbanden. Een armband draag je het beste lekker los om je pols. Om te bepalen welke maat armband je nodig hebt, kun je de omvang van je pols net boven het polsbotje opmeten met een meetlint. Tel daar 2 centimeter bij op en je weet welke lengte je het beste kunt bestellen als je een armband koopt!
Koop je als verrassing een armband voor je vrouw en weet je haar maat niet? Probeer dan haar horlogebandje op een onbewaakt ogenblik even op te meten. Vaak kun je wel zien op welke stand ze het bandje meestal draagt en dan weet je hoe dik haar pols is. Lukt dat ook niet? Weet dan dat een dames pols gemiddeld 19 á 20 centimeter in omtrek is.

Handgemaakte sieraden

Als je kiest voor een unieke, handgemaakte armband van DiamondsByMe, kun je er zeker van zijn dat je een heel persoonlijk en veelzeggend sieraad koopt. De edelsmeden van DiamondsByMe maken alle armbanden en andere sieraden zelf, met de hand. Dat doen zij in ons eigen atelier met gebruik van ambachtelijke smeedtechnieken en moderne innovatieve methoden. Hierdoor is er heel veel mogelijk. Bovendien is elk sieraad dat wij maken een uniek exemplaar en echt maatwerk.

Onze vakmensen zijn trots op hun vak en hebben er plezier in om je te helpen een sieraad te ontwerpen dat helemaal naar jouw wens is. Aarzel daarom niet om even contact op te nemen als je speciale wensen hebt, of er niet helemaal uitkomt met onze sieraad-configurator.

Een echt handgemaakt sieraad online kopen kan best spannend zijn, vooral als het voor iemand anders is. Zal de ontvanger het mooi vinden? Wordt het sieraad net zo fraai zoals ik het me voorgesteld had? Past het goed? Wij begrijpen heel goed dat je dit soort vragen hebt als je een sieraad wilt kopen.
De keuzemogelijkheden zijn groot en voor de meeste mensen is het kopen van een handgemaakt sieraad toch iets bijzonders. Daarom staan we altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren. En blijkt het sieraad toch niet helemaal in de smaak te vallen of te passen? Dan passen we het graag voor je aan. Je mag elk sieraad dat je bij ons koopt bovendien binnen 60 dagen retourneren zonder problemen, mits het om een ontwerp van onze website gaat.

Ik moet voor mijn werk altijd veel reizen en ik wilde tijdens mijn afwezigheid toch een beetje in de buurt van mijn vriendin en twee dochters zijn. Daarom heb ik voor hen alle drie een armband laten maken, die ze kunnen dragen als ik er niet ben.
Zelf ben ik niet zo’n held in het bedenken van dit soort dingen en ik ben ook niet zo heel creatief, maar ik weet wel wat een mooi sieraad is. Daardoor liep ik dus eerst een beetje vast bij het ontwerpen en wilde al bijna opgeven. Ik was blij dat de sieraadontwerpers van DiamondsByMe aangaven dat ze me best wilden helpen om iets moois en unieks te maken. Door hun hulp ervaring zijn het echt hele bijzondere, handgemaakte armbanden geworden, waar het vakmanschap vanaf straalt. Ik hoop dat mijn meisjes een beetje aan me denken als ze hem dragen.

Victor gaf zijn vriendin een witgouden armband met zwarte diamantjes, voor zijn dochters liet hij een bicolor slavenarmband maken.