+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Verlovingsringen met lab grown diamant

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Lab-grown diamant ',
Stel online de ultieme verlovingsring samen
Gegarandeerd de laagste prijs
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design

“Mijn vriendin en ik zijn ons bewust dat we onze planeet moeten beschermen, en letten daarom goed op wat we kopen. Daarom vond ik het zo bijzonder dat DiamondsByMe unieke, fairtrade verlovingsringen maakt, en dat je zeker kunt zijn dat zelfs de diamanten ecologisch verantwoord zijn. Mijn vriendin vond de Lab-grown diamant echt schitterend, ze was er enorm blij mee. En ik was toch wel trots dat het mij gelukt was om samen met DiamondsByMe de perfecte ring voor haar te laten maken. Yes!”. Wesley, 34 jaar.

Ben jij ook op zoek naar een bijzondere verlovingsring voor jou geliefde, waarvan je zeker kunt zijn dat het vervaardigen van deze ring de natuur niet heeft belast? Dit is precies waar DiamondsByMe voor gaat! Het mijnen van natuurlijke diamanten is namelijk een zeer intensief proces, en daarbij kan het belastend zijn voor de natuur. Ook zijn zuivere diamanten met weinig insluitsels zeldzaam en zeer kostbaar. En juist doordat diamant het hardste materiaal is dat er in de natuur gevonden wordt, is er ook veel vraag naar van andere bedrijven voor het gebruik in machines en technologieën.

Daarom is DiamondsByMe op zoek gegaan naar andere mogelijkheden om op een minder belastende manier prachtige diamanten aan te kunnen bieden voor onze sieraden. DiamondsByMe hecht er veel waarde aan ecologisch verantwoorde sieraden te vervaardigen. Want we willen natuurlijk niet alleen trots zijn op de uiterlijke perfectie van het sieraad, maar ook op de materialen die gebruikt zijn. Wij kiezen al voor diamanten die op een eerlijke manier verkregen worden, maar we willen ook graag een stap verder gaan voor klanten die de natuur niet verder willen belasten, en toch een echte diamant willen laten schitteren op de verlovingsring. Prachtig toch? En daarom bieden wij lab grown diamanten aan, ook wel lab created diamanten of diamonds genoemd.

Wat zijn lab grown diamanten?

Lab grown diamanten zijn identiek aan de diamanten die in de natuur worden gemijnd. Ze ontstaan op dezelfde manier. Alleen duurt het hele natuurlijke proces niet miljoenen jaren, diep in de aarde onder druk van diverse elementen, maar wordt dit proces heel zorgvuldig nagebootst in een laboratorium en ontstaat in enkele weken een prachtige, ruwe diamant. Het bijzondere is, dat deze tegelijkertijd minder duur is. Ook kunnen er kleuren aan worden toegevoegd zodat de zeldzaamste diamanten, die er in de aarde gevonden kunnen worden, nu ook binnen handbereik komen. Op deze manier kun je een prachtige verlovingsring voor je geliefde samenstellen, die zowel van binnen als van buiten schittert.
In onze kennisbank kun je nog meer informatie over de Lab-created diamant terug vinden. En uiteraard kunnen wij je er graag over adviseren.

Lab-grown diamant is geen imitatie

Overigens moet je Lab-grown diamanten niet verwisselen met imitaties van diamant. Een Lab-grown diamond is namelijk geen imitatie van diamant, het heeft een identieke samenstelling. Imitaties zijn bijvoorbeeld de synthetische diamant en de zirkonia. De uitstraling kan hetzelfde zijn als van diamant, maar de structuur verraadt dat het een imitatie is. Een Lab-grown diamant is voor het menselijk oog niet te onderscheiden van een diamant die in de aarde ontstaan is.

Lab-grown diamant met IGI-certificaat

Al onze ronde diamanten vanaf 0.3 karaat worden geleverd met een officieel IGI-certificaat. Dit in tegenstelling tot het GIA-certificaat dat geleverd wordt bij de natuurlijke diamanten. Dit certificaat hoort echt bij jouw Lab-grown diamant, en laat bijvoorbeeld zien hoe zuiver de ring is, welke afmetingen en kleur deze heeft en hoeveel karaat de diamant is. DiamondsByMe hanteert de standaard specificaties van XXX N. In onze kennisbank kun je hier nog veel meer achtergrondinformatie over vinden.

Ben jij geïnteresseerd in een verlovingsring met een Lab-grown diamant? In iedere verlovingsring kunnen wij een Lab-created diamant voor je zetten. Daarom kun je in onze uitgebreide collectie rondkijken en je voorstellen welke verlovingsring jij aan jouw geliefde laat zien en haar vraagt om samen verder te gaan. Een greep uit onze soorten modellen:

  • de Vintage verlovingsring: prachtige ringen met een gevoel van 'vroeger'
  • de solitaire verlovingsring: mooie, klassieke ringen waarbij de edelsteen iets verhoogd op de ring wordt gezet. Een lab-grown diamant komt prachtig tot uitdrukking op deze modellen.
  • De Eternity verlovingsring: de edelstenen worden rondom de hele ring geplaatst, waardoor ze eindeloos door lijken te lopen. Een prachtig symbool voor een verlovingsring, waarmee kunt laten zien dat jouw liefde voor haar eindeloos is! Als je die combineert met Lab-grown diamanten, krijg je een prachtige symbolische ring. Temeer als je bedenkt dat een diamant symbool staat voor onoverwinnelijkheid...

Als je een mooi model hebt gezien, kun je met ons contact opnemen en wij kunnen je een precieze prijsopgave doen van de Lab-grown diamant. Je kunt je ring helemaal samenstellen naar haar stijl, en kiezen voor bijvoorbeeld geel-goud, rose goud, witgoud, platina of zilver. Witgoud en platina versterken de schittering van diamant en vormen daardoor een mooie combinatie.

Ontwerp zelf je verlovingsring met Lab-grown diamant

Ook als je zelf een model in gedachte hebt, of je vriendin wellicht een keer een mooie verlovingsring heeft aangewezen, dan kunnen we deze voor jou ontwerpen. Onze sieradenontwerpers gaan graag met jou aan de slag om het perfecte sieraad voor jou samen te stellen en laten jou al snel een 3D ontwerp zien van de uiteindelijke ring. Deze kun je nog verder perfectioneren, want alleen de mooiste ring is natuurlijk goed genoeg voor jouw vriendin! Als jij je keuze hebt gemaakt, gaan onze goudsmeden met jouw ontwerp aan de slag. Met uiterste precisie en zorgvuldigheid vervaardigt hij jouw ring, en polijst deze totdat de ring perfect is tot in het kleinste detail.

Levertijd verlovingsring met Lab-grown diamant

Binnen 12 werkdagen ontvang je een unieke verlovingsring, door jou samengesteld, waarin een bijzondere diamant schittert. Een prachtige diamant waarop je trots kunt zijn, en een unieke verlovingsring die jij met trots aan jouw vriendin kunt laten zien! Wie kan nu nog ‘nee’ zeggen?!