+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Goud ',
Levenslange garantie
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gegarandeerd de laagste prijs

Een verlovingsring is een heel bijzonder sieraad, dat hoort bij een heel bijzondere vraag. Met een handgemaakte gouden verlovingsring van DiamondsByMe, kun je er zeker van zijn dat jullie verlovingsringen net zo persoonlijk en uniek zijn als jullie liefde. Een gouden verlovingsring is het tastbare symbool voor jullie liefde en voor de belofte die jullie elkaar gaan doen.

Gouden verlovingsring met diamant

Hoewel je tegenwoordig heel veel keuze hebt in modellen en materialen, is de meest gekozen aanzoeksring nog steeds de klassieke gouden ring met een diamant. Een gouden verlovingsring met een diamant is het ultieme symbool voor de zuiverheid van jullie liefde, de oprechtheid van gevoelens en stabiliteit van de relatie, meestal wordt hierbij gekozen voor de solitaire ring stijl.

Je kunt ook kiezen voor een verlovingsring met één of meerdere gekleurde diamanten. Gekleurde diamanten heten Fancy Diamonds en ze zijn er in de kleuren geel, rood, blauw, bruin en zwart. Vooral het gebruik van zwarte diamanten is de afgelopen jaren steeds meer een trend geworden. Als je een verlovingsring voorziet van een zwarte diamant, krijgt de ring een mysterieuze uitstraling.

Handgemaakte gouden verlovingsringen

De edelsmeden van DiamondsByMe maken alle verlovingsringen zelf, met de hand. Dat doen we in ons eigen atelier met gebruik van ambachtelijke smeedtechnieken en moderne innovatieve methoden. Hierdoor kunnen we echt unieke stukken maken en is elk sieraad dat wij maken echt maatwerk. Bovendien zijn onze prijzen lager dan bij de meeste andere edelsmeden, aangezien we geen voorraad hoeven te hebben.

Onze vakmensen zijn trots op hun vak en hebben er plezier in om je te helpen een verlovingsring te ontwerpen die helemaal naar jullie wens is. Aarzel daarom niet om even contact op te nemen als je speciale wensen hebt, of er niet helemaal uitkomt met onze sieraad-configurator.

9, 14 en 18 karaats Gouden verlovingsring

Puur, 24-karaats goud is niet echt geschikt om verlovingsringen mee te maken, omdat het erg zacht is. Wij werken met 9, 14 en 18-karaats goud. Het gehalte van goud wordt bepaald door het toevoegen van andere metalen. Roodgoud krijgt bijvoorbeeld zijn kleur door de toevoeging van koper en witgoud door toevoeging van palladium.

Gouden verlovingsring met bijpassende trouwring

Of je kiest voor een verlovingsring van geel-, wit- of rosé goud of een combinatie van deze edelmetalen is een kwestie van persoonlijke smaak – wat vind je mooi. Het is daarbij ook handig te bedenken wat voor trouwringen jullie zullen gaan dragen. Het is namelijk heel gebruikelijk om je verlovingsring naast je trouwring te schuiven; het is dan fijn als beide gouden ringen mooi bij elkaar passen.

Goud is een waardevol, tijdloos edelmetaal dat al eeuwenlang gebruikt wordt om verlovingsringen mee te maken. Sinds de jaren 20 van de vorige eeuw gebruiken edelsmeden hiervoor ook witgoud. Witgoud is goed te combineren met allerlei edelstenen en diamanten. Een witgouden verlovingsring met een diamant staat vaak erg mooi bij mensen met een koelere huidtint en heeft een stijlvolle uitstraling.

Een handgemaakte rosé gouden verlovingsring straalt warmte uit en accentueert de natuurlijke schoonheid van mensen met een warme huidtint. Of de ondertoon van iemands huid warm is, kun je zien door te kijken naar de aderen onder iemands huid. Bij je pols of elleboog zijn deze bijvoorbeeld goed zichtbaar. Zijn de aderen niet blauwig maar eerder wat groenig van kleur? Dan heeft de huid een warme ondertoon.

3D testmodel van je gouden verlovingsring

Wil je eerst zien hoe de gouden verlovingsring die je ontworpen hebt eruitziet aan je eigen hand of aan die van je aanstaande? Dan kun je een 3D geprinte voorbeeldring bestellen. Je krijgt dan een testmodel dat er precies zo uitziet als jouw zelfontworpen gouden verlovingsring, maar dan van grijs plastic. Deze voorbeeldring geeft je een goed idee hoe je uiteindelijke ring eruit komt te zien en je kunt meteen passen of de gekozen ringmaat goed is. Wel zo handig!

Zolang ik me haar kan herinneren, droeg mijn grootmoeder een fijne gouden verlovingsring met een diamantje erin naast haar trouwring. Toen zij 15 jaar geleden overleed, erfde ik haar geliefde ring. Ik wist meteen dat ik hem aan Marly wilde geven als ik haar ten huwelijk zou vragen. Toch was de ring niet echt Mary’s stijl: hij was te ouderwets voor haar. Ik wilde dus iets met de ring doen waardoor hij moderner zou worden. Samen met de ontwerpers DiamondsByMe heb ik er toen een heel nieuw ontwerp voor gemaakt. Ze konden het diamantje hergebruiken en combineerden het oude goud en met nieuw witgoud. Zo ontstond toen een waanzinnig mooie verlovingsring. Net als mijn oma draagt Marly deze ring elke dag, en sinds kort dus ook naast haar trouwring.

Marvin vroeg Marly 5 jaar gelden ten huwelijk. Na een lange verlovingstijd gaven ze elkaar het ja-woord in de zomer van 2018.