+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Eternity ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Eternity ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Een uniek sieraad voor ieder budget
Levenslange garantie
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

Soms zoeken we naar een aandenken aan een bijzondere gebeurtenis. En dat doen we het liefst op onze eigen, persoonlijke manier. Groots of juist klein. Alle elementen kun je helemaal naar eigen smaak inrichten. Ook in de keuze voor een eternity ring kun je je eigen smaak volledig door laten klinken. DiamondsByMe geeft je de mogelijkheid om de perfecte ring te vinden of zelf te creëren. Ben je al benieuwd?

Eternity dames ring: een liefdesring

Een liefdesring bezegelt jullie eeuwige liefde voor elkaar. Je wilt daarom een mooie en betaalbare keuze maken. Zoek je als koppel de ringen uit, dan hoeft dat tegenwoordig niet meer automatisch te betekenen dat je twee gelijke ringen kiest. Zo kan de dame voor een unieke ring kiezen, zoals de eternity ring. Het gaat hierbij niet om een klassiek ontwerp maar juist een bijzondere keuze om je eeuwige liefde te onderstrepen. Een eternity dames ring is een ring met doorlopend kleine edelsteentjes. Allemaal in dezelfde zetting. De eternity ring is er juist om het vrouwelijke aspect in jullie trouwringenpaar te benadrukken. Bovendien zijn edelstenen elegant en tijdloos en hebben ze een chique uitstraling.

Handgemaakte ringen

DiamondsByMe vervaardigt altijd handgemaakte ringen. Wij werken niet met voorraden en onze vakmensen produceren in eigen huis, op eigen bodem. Zo kun je het proces prima volgen. We houden je op de hoogte van alle stappen binnen het productieproces. Tijdens dit proces zijn jouw suggesties altijd welkom. Want alleen zo kunnen we de perfecte eternity ring maken die helemaal bij jou past. Juist dat inspireert ons om te blijven schaven tot we het mooiste sieraad hebben. Jouw eternity ring is dus nooit het resultaat van massaproductie.

Eeuwige liefde

Met een handgemaakte eternity ring beloof je eeuwige liefde te geven. De eternity ring is dan ook een ring met symboliek. En daar wil je iets moois van maken. Het liefst is dat geen standaard keuze. Tenminste, dat kunnen we ons bij DiamondsByMe goed voorstellen. Met de keuze voor een eternity damesring druk je dit juist uit. De doorlopende edelstenen in de ring symboliseert een onvoorwaardelijke liefde die er altijd is. Ook is het combineren van bijvoorbeeld een dunne gouden band met een witgouden band mogelijk. Of een witgouden band met steentjes gecombineerd met een gladde, rose gouden band. Uiteraard is het laten graveren van de ring ook altijd een optie. Het zijn zo maar wat ideeën om je te inspireren voor een eternity ring, op maat gemaakt door DiamondsByMe. Uiteraard is de eternity ring in alle edelmetalen verkrijgbaar zoals platina en geelgoud.

Zelf ontwerpen: gewoon doen!

Misschien loop je al een tijdje rond met een eigen droom of idee over hoe je liefdesring eruit moet zien. Een idee over de kleur, het metaal of de specifieke edelstenen die je in je eternity ring met bijvoorbeeld diamant terug zou willen zien komen. Laat ons weten wat je mooi vindt, dan maken wij een ontwerpschets van jouw eternity ring. Vanuit deze schets gaan we verder met het vervaardigen van de ring met als resultaat het mooist denkbare huwelijkssymbool.

Nadat we de unieke eternity ring hebben vervaardigd, is het natuurlijk mooi deze extra te personaliseren door bijvoorbeeld een gravure te plaatsen. Zo graveren we in een trouwring graag een persoonlijke tekst of datum. Ook dat doen we in eigen huis, zorgvuldig en op ambachtelijke wijze. Bij het graveren van de ring gebruiken we de laatste technieken, gewoon in de eigen werkplaats.

Bewust vervaardigen

Bij het maken van jouw eternity damesring (en alle andere handgemaakte trouwringen en sieraden) gebruiken we standaard eerlijke materialen. DiamondsByMe produceert bovendien op een milieuvriendelijke manier. Ook dat past bij innovatie. DiamondsByMe is lid van de Responsible Jewellery Council (RJC). De RJC ziet toe op:- het gebruik van eerlijk gewonnen edelmetalen;- goede mensen- en arbeidsrechten bij de winning van grondstoffen. Op die manier is er steeds sprake van het bewust vervaardigen van uitstekende producten. Wil jij een bewuste en persoonlijke keuze in je liefdesring maken? DiamondsByMe maakt het graag voor je mogelijk.