+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Diamanten ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Diamant ',
Verras haar met een zelf ontworpen design
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gegarandeerd de laagste prijs
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Ringen zijn er in vele vormen. Zo zijn er de klassieke diamanten ringen, de moderne design ringen, en dames zegelringen. Maar ook ringen geheel naar eigen fantasie.
Een ring kan voor mensen een mooie accessoire betekenen. Vaak echter is aan de keuze voor een ring een symbolische waarde verbonden. Neem bijvoorbeeld de Claddagh ring, welke symbool staat voor vriendschap, trouw en liefde.

Wat je overweging ook is om een ring te kopen, bij DiamondsByMe vind je het grootste aanbod diamanten ringen, tegen de beste prijs.
Deze ringen worden door onze goudsmeden op ambachtelijke wijze gecreëerd.

Unieke ringen met diamant

Bij DiamondsByMe vind je een uitgebreid assortiment diamanten ringen, in uiteenlopende stijlen. Trendy design ringen, fantasie ringen, maar ook Vintage stijl ringen. Voor ieder wat wils. En het mooiste is, dat je deze ringen helemaal naar eigen inzicht kunt samenstellen. Je hebt zelf de keuze in jouw favoriete edelmetaal, zo kun je kiezen uit geelgoud, witgoud, rose goud en platina. Uiteraard zijn deze ook verkrijgbaar in een combinatie van twee kleuren goud.

Ontwerp zelf online je diamanten ring

Heb je een mooie ring gevonden, dan kun je deze geheel naar jouw wensen laten maken. Zo kun je bij elke ring je materialen kiezen. Uit welke edelmetalen wordt jouw ring opgebouwd? En welke kleur vind je mooi? Kies je voor een ring met diamant, dan kun je ook de steengrootte kiezen, en de kleur. Op deze wijze ontstaat jouw eigen unieke design ring met diamant.

Betrouwbare goudsmeden met passie

Bij DiamondsByMe werken ambachtelijke goudsmeden, met jarenlange ervaring en passie voor hun vak. Heb je vragen en behoefte aan persoonlijk advies, dan kun je dit ook van ons verwachten. Wij geven je een eerlijk advies, en helpen je graag om een prachtige luxe ring te ontwerpen, geheel afgestemd op jouw wensen.

Heb je specifieke wensen omtrent de vervaardiging van jouw ring, dan maken wij een 3D tekening voor je. Indien nodig sturen wij je ook een dummy ring toe, gemaakt volgens de laatste 3D-printtechnieken. Met deze dummy kun je bepalen of het ringontwerp helemaal naar je wens is. Zijn aanpassingen nodig, dan kunnen deze nog worden doorgevoerd.
Ga je akkoord met het ontwerp, dan wordt jouw design ring door onze goudsmeden gemaakt. En heb je een prachtig en uniek persoonlijk sieraad, waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Bovendien voldoen al onze producten aan de fairtrade regels van de Responsible Jewellery Council. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle verwerkte metalen en stenen op eerlijke wijze zijn verkregen. En kun je des te meer genieten van jouw luxe design ring.