+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Diamanten verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Diamant ',
Een uniek sieraad voor ieder budget
Gegarandeerd de laagste prijs
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Verras haar met een zelf ontworpen design

“Ik wilde niet zomaar een verlovingsring geven, maar een ring die echt symbool stond voor mijn liefde voor haar, voor onze relatie samen. We hebben zoveel meegemaakt, en bij een vrouw als zij hoort een ring die uniek is. Dat is wat zij verdient. Daarom heb ik deze ring met een diamant laten maken bij DiamondsByMe, zoals ik van tevoren bedacht had. En het resultaat was heel bijzonder, ze was echt sprakeloos.” (Raymond, 31 jaar)

Een diamanten ring, een droom van veel vrouwen, maar wat maakt de ring zo gewild? Bij deze verlovingsringen is de zuivere diamant een echte eyecatcher. De vormgeving van de verlovingsring zorgt ervoor dat de lichtinval optimaal is en de diamant tot zijn recht komt.
Diamant wordt gezien als de mooiste edelsteen, die er in de natuur te vinden is. Het is hard, alleen diamant zelf kan de steen slijpen. Bij een mooi geslepen steen zorgt de lichtinval voor een fascinerend kleurenspel, prachtig om te dragen.
Diamant staat symbool voor eeuwige liefde, voor zuiverheid, voor onoverwinnelijkheid en voor perfectie. Daarom is het zo bijzonder om juist een diamantring aan de vrouw van je dromen aan te bieden! De ring weerspiegelt haar unieke persoonlijkheid, en vertelt dat jouw liefde voor haar eeuwig en onoverwinnelijk is. De perfecte ring voor de perfecte vrouw!

Ambachtelijk vakmanschap

Onze goudsmeden zijn zeer gepassioneerd om ieder sieraad tot in de kleinste details te smeden, te polijsten en steeds weer opnieuw te beoordelen totdat de perfecte verlovingsring is ontstaan. Een meesterwerk, het resultaat van ambachtelijk vakmanschap, waar we trots op zijn. Een ring waarin de diamant het meest tot zijn recht komt, een ring waar jouw liefde van je leven van droomt.

De mooiste diamanten

De diamanten die wij in onze ringen verwerken, zijn de mooiste die er gevonden worden op de wereld. Iedere diamant is uniek, deze zijn gedurende miljoenen jaren gevormd in het binnenste van de aarde onder druk en hoge temperaturen. In de loop van de jaren zijn ze omhooggeduwd door lange kraters en naar de oppervlakte gebracht. Vervolgens wordt deze met uiterste zorgvuldigheid bewerkt, gespleten, geslepen totdat jouw diamant in de juiste vorm is gebracht. En dit prachtige resultaat, een perfecte edelsteen, waarvan er geen andere van te vinden is, schittert binnenkort op de ring van de liefde van jouw leven! Prachtig toch?

De beste diamantairs in Antwerpen houden de beurs voor ons in de gaten en houden de mooiste diamanten apart. Deze zijn allemaal op een eerlijke manier gewonnen en verhandeld, en dat is iets waar wij 100% achter staan. Ook krijg je bij ronde diamanten vanaf 0.3 karaat een GIA, een HRD of een IGI-certificaat. Dit certificaat hoort echt bij jouw diamant, en vertelt bijvoorbeeld hoe zuiver de ring is, welke afmetingen en kleur deze heeft en hoeveel karaat de diamant is. DiamondsByMe hanteert de standaard specificaties van XXX N. In onze kennisbank kun je hier nog veel meer achtergrondinformatie over vinden.
Bij DiamondsByMe bieden we onder andere de volgende diamant slijpvormen aan:

Uiteraard in alle maten zoals 0.50 karaat diamanten, 0.30, 0.40 , 0.50 en 1 karaat diamanten.

Overigens krijg je altijd een speciaal certificaat bij jouw ring, waar genoemd staat welk edelmetaal er gebruikt is en welke edelstenen precies in de ring gezet zijn.

Lab Grown diamant

Sinds kort is er een methode ontdekt om de prachtigste diamanten in een laboratorium te ontwikkelen: de Lab Grown diamant, ook wel Lab Created diamant genoemd. Door speciale technieken is deze bijzonder zuiver, en kan deze in allerlei gewenste kleuren worden gevormd. Doordat het natuurlijke proces op precies dezelfde wijze geïmiteerd wordt in het laboratorium zijn ook de Lab Grown diamanten allemaal uniek. Wij bieden ook deze mooie Lab Created diamanten aan, juist omdat deze geheel ecologisch verantwoord zijn en omdat de natuurlijke diamanten schaars worden. Daarnaast zijn Lab-grown diamanten goedkoper, doordat het totale maakproces milieuvriendelijker is. Wil je meer informatie over deze diamant? Neem gerust contact op met onze medewerkers, wij vertellen je er graag meer over.

Zelf ontworpen verlovingsringen

Op deze pagina vind je een overzicht van onze zelfontworpen collectie verlovingsringen met diamanten. Bekijk rustig alle mogelijkheden en welke bij jouw stijl passen. We bieden een groot assortiment modellen aan, zoals bijvoorbeeld:

  • de geliefde Solitaire ringen aan. Dit zijn ringen met een diamant, die verhoogd op de ring geplaatst is. De lichtinval wordt hierdoor extra benadrukt, waardoor de diamant letterlijk in het middelpunt staat. Een klassieke verlovingsring, maar de laatste jaren opnieuw veel gevraagd.
  • Ook hebben we Entourage ringen in ons assortiment: hierbij zijn er kleinere diamanten om de grotere diamant geplaatst in een ovale of een bloemvorm, ook wel rozet genoemd. Het geheel van de nauwkeurig geplaatste diamanten lijkt één grote diamant te vormen. Bij de Halo ring vormen de kleinere diamanten om de centrale diamant een prachtig lichtende ring, waardoor de grote diamant nog meer tot uitdrukking komt. Ook is het mogelijk om meerdere gelijke diamanten naast elkaar te plaatsen, zoals bij de alliance ring, waarbij de edelstenen voor een bijzonder samenspel zorgen. Een andere naam voor de alliance ring is de memoire ring.
  • Bij de Eternity ring worden alle gelijk grote diamanten over de hele ring gezet, waardoor ze elkaar op een mooie manier versterken. Het symbool voor de oneindige liefde! Dit is ook het geval bij de pavé ring, alleen zijn hier meerdere rijen naast elkaar gezet. Een prachtige verlovingsring wordt hierdoor gecreëerd, met vele unieke diamantjes.
Keuze uit edelmetaal en edelsteen

Wanneer je je keuze hebt gemaakt voor een model uit onze collectie, kun je in de configurator je ring nog verder aanpassen. Zo kun je kiezen uit het edelmetaal: platina, zilver, drie kleuren goud, of een combinatie hiervan. Je kunt hierboven direct het resultaat zien van je keuze. Ook kun je kiezen voor je gewenste edelsteen, de grootte en zuiverheid.
Wil je advies? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Dummy van de diamantring

Wanneer je een voorkeur hebt voor een ring, of een duidelijk beeld hebt van hoe jouw ring moet worden, maken onze sieradenontwerpers een 3D tekening van jouw sieraad. Hierdoor hebben we ook de mogelijkheid om een dummy naar je toe te sturen. Dit is een identieke afdruk van jouw sieraad, in kunststof, zodat je een duidelijke indruk hebt van het uiteindelijke resultaat.

Eigen ontwerp van diamanten verlovingsring

Heb je specifieke wensen? Juist doordat alle sieraden met de hand worden vervaardigd is het mogelijk om al jouw persoonlijke details toe te voegen. Gravures zijn hierdoor zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een vingerafdruk om de ring wel heel uniek te maken.
En heb je een eigen ontwerp in gedachten? Een ring die jouw geliefde ergens anders aangewezen heeft? Leg je ideeën aan onze creatieve sieradenontwerpers voor, en we maken graag een tekening van jouw droomring!

Snelle levering, beste prijsgarantie voor diamanten ringen

De diamanten verlovingsring wordt binnen 12 werkdagen geleverd. Door rechtstreeks inkopen van diamanten in Antwerpen en het vervaardigen van de ringen in ons eigen atelier, kunnen wij je de beste prijsgarantie aanbieden.