+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Heren trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren

Eén zoekopdracht in Google naar heren trouwringen en jullie vinden honderden opties en uiteenlopende mogelijkheden voor een ring. Van eenvoudige, zilveren modellen voor de man tot extravagante, witgouden pareltjes voor de vrouw. Voor zowel hoge als lage prijzen. En mochten jullie van mening zijn dat heren trouwringen saai zijn, dan verzekeren wij dat dit tegenwoordig zeker niet het geval is. Ook voor de stoere, sterke heren zijn er prachtige ringen waarmee je goed voor de dag kunt komen als hedendaagse man!

Wij van DiamondsByMe helpen daarom ook graag de man uit de brand door alle informatie en mogelijkheden te bieden die nodig zijn voor het kopen van zowel heren- als dames trouwringen.

Waarom draagt zowel een man als een vrouw een trouwring? Het is traditioneel gezien heel normaal dat zowel de man als de vrouw een trouwring draagt als symbool van eenheid en eeuwigheid. De ronde vorm van de trouwring laat zien dat de liefde tussen man en vrouw oneindig is en dus voor altijd. Een hele goede reden dus om trouwringen voor zowel de man als de vrouw te kiezen op jullie grote dag!

Alle vormen en maten heren trouwringen

Er zit altijd wel iets voor jullie bij. Trouwringen zijn er namelijk in alle vormen en maten, voor zowel de man als de vrouw. Van een elegante, gouden dames trouwring tot een stoere, witgouden heren trouwring. Bij ons op locatie, vlakbij Rotterdam, en in onze winkels kunt u altijd langskomen om alle verschillende opties te bespreken.

Witgoud, platina of zilver?

Gouden ringen worden nog steeds het meest verkocht als trouwringen voor zowel heren als dames. Maar ook witgoud wint zeker aan populariteit. Goud krijgt een wit zilveren kleur en wordt witgoud door er andere metalen aan toe te voegen. Andere opties in plaats van goud of witgoud zijn rosé goud en platina. Witgouden trouwringen zijn onderscheidend, vernieuwend en passen overal bij. Witgoud is ook nog eens tijdloos en wordt nooit ouderwets. Willen jullie dus meegaan met de tijd, kies dan voor een witgouden, heren trouwring.

Een persoonlijke inscriptie in jullie trouwring

Trouwringen zijn vast en zeker de meest persoonlijke ringen die jullie als man en vrouw ooit zullen aanschaffen. Maak jullie trouwringen nu nog meer eigen door een persoonlijke inscriptie van jullie tekst. Gravures aan de binnenzijde van de ringen worden met uiterste precisie met de hand gegraveerd door onze goudsmeden. Dat vergt uiteraard vakmanschap. Gravures aan de binnenzijde doen we zelf. Voor gravures in een zegelring werken wij met de beste Europese handgraveurs.

Door middel van een speciale lasergravure is het zelfs mogelijk om een inscriptie te laten graveren met jullie eigen handschrift. Genoeg mogelijkheden dus voor een romantische verbintenis tussen man en vrouw met een persoonlijke inscriptie in jullie ringen.

Schrikken van de prijzen?

Vinden jullie de prijzen van al die aangeboden trouwringen erg hoog? Natuurlijk kost een gouden of witgouden trouwring wel wat, maar sommige aanbieders maken het erg bont met hun prijzen. Wij garanderen jullie de hoogste kwaliteit ringen in diverse prijscategorieën, van betaalbare lage prijzen tot exclusievere prijzen. Van onze prijzen hoeven jullie dus niet te schrikken.

Daarnaast biedt DiamondsByMe:

  • Gespreid betalen
  • Achteraf betalen
  • Laagste prijsgarantie op onze aangeboden prijzen

Jullie eigen heren trouwring met of zonder inscriptie
Goud, witgoud, diamant of saffier? Jullie wens is ons bevel. Een bredere of stoerdere ring met of zonder inscriptie of misschien wel een robuuste diamant in de heren trouwring? Stuur jullie eigen ontwerp naar ons toe en wij vervaardigen op ambachtelijke wijze jullie zelfontworpen heren trouwring met of zonder inscriptie. Wij kunnen zelfs een driedimensionale tekening of afdruk maken van jullie ring ontwerp zodat jullie een goede indruk krijgen van de heren trouwring. Ook voor onze zelfontworpen ringen bieden wij de beste prijzen. Informeer dus snel naar de mogelijkheden en prijzen. Woont u in de omgeving van Rotterdam, dan kunt u altijd langskomen voor een consult in één van onze showrooms, winkels in Spijkenisse en Hellevoetsluis. Wij zijn gevestigd in Rhoon, wat in de buurt van Rotterdam ligt.

Onze klanten maken wij graag blij met een heren trouwring: “Ik wist niet dat exclusieve, persoonlijke ringen zo bereikbaar kunnen zijn. Ze hebben enorm veel kennis en hebben me enorm geholpen. Dankzij DiamondsByMe kreeg ik waar ik al maanden naar zocht. Niks standaard, maar een bijzonder en handgemaakte ring zoals ik dat wil.”

Laat iedereen zien dat heren trouwringen dus zeker niet saai hoeven te zijn!