+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Exclusieve verlovingsringen

Solitaire
Solitaire
Solitaire pavé
Solitaire pavé
Alliance
Alliance
Halo
Halo
Entourage
Entourage
3 Steens
3 Steens
Vintage
Vintage
Filteren
Geselecteerde filters Exclusief ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Een uniek sieraad voor ieder budget
Kies, selecteer en maak jouw unieke verlovingsring
Een uniek sieraad voor ieder budget

Een aanzoek is zo’n moment in je leven dat je altijd bijblijft. Het moment waarop zij ‘ja’ zegt, en jij een ring aan haar vinger schuift... Het is ook het moment waarvan zij altijd heeft gedroomd. Echt! En daarom verdient een aanzoek een exclusieve verlovingsring. Eentje die je speciaal voor haar hebt ontworpen en hebt laten personaliseren. Bij DiamondsByMe maken we ambachtelijke bijzondere verlovingsringen met de nieuwste technieken én met een grote portie liefde. Speciaal voor jullie moment.

Een exclusieve verlovingsring naar eigen ontwerp

Wij vervaardigen hem, maar jíj ontwerpt hem. Dat gaat bij DiamondsByMe heel eenvoudig. In een paar klikken stel je een exclusieve verlovingsring samen. Je kiest zelf de edelsteen en het edelmetaal. Bij sommige ringen kun je zelfs kiezen voor twee steensoorten en twee edelmetalen. Na iedere keuze zie je de ring op je beeldscherm veranderen. Goud of toch zilver? Diamant of saffier? Probeer het allemaal uit en laat je creativiteit de vrije loop.

Een gouden verlovingsring

‘Met goud geef je aan dat je van elkaar houdt’. Een gouden verlovingsring is bij een aanzoek dus helemaal op z’n plaats. Al duizenden jaren maken mensen sieraden van goud. Het is een edelmetaal met een redelijk vaste waarde. Een gouden verlovingsring blijft altijd mooi: hij zal nooit roesten of verkleuren. Bij DiamondsByMe werken we met eerlijk goud van 9, 14 of 18 karaat. Hoe hoger dit gehalte, hoe puurder. Zo is 24 karaat puur goud! Heel exclusief, maar ook kwetsbaar: puur goud is erg zacht. Daarom zijn exclusieve gouden sieraden in Nederland meestal gemaakt van 14 karaat.

Verlovingsring platina: zeldzamer dan goud

Wil je geen goud, maar wel een echt exclusieve verlovingsring? Overweeg dan een verlovingsring platina. Want wist je dat platina nog zeldzamer is dan goud? Het edelmetaal is zuiver en hard: het is dus minder gevoelig voor krassen en beschadigingen. Daarom is het ook niet vreemd dat een verlovingsring platina duurder is dan een gouden verlovingsring. Een verlovingsring platina is wit van kleur en dit zal nooit veranderen. Het staat prachtig in combinatie met een diamant. Wat nog meer uniek is aan platina? De kans op een allergische reactie is zéér klein. Dus is jouw partner allergisch voor zilver of goud, dan is de verlovingsring platina een ideale keuze.

Een exclusieve verlovingsring personaliseren

Natuurlijk kan een gravure niet ontbreken bij een exclusieve verlovingsring. Onze goudsmeden personaliseren jouw zilveren, platina of gouden verlovingsring met letters of cijfers naar wens. Tijdens het bestellen geef je de gewenste gravure op. In de meeste ringen passen vijftien tekens. Net genoeg voor: ‘ik hou van jou’! Of laat je de ring personaliseren met jullie namen? Een speciale datum? Waar je ook voor kiest, wij weten dat het personaliseren met een gravure hele bijzondere verlovingsringen oplevert.

Van idee tot exclusieve droomring

Misschien wil je nóg een stapje verder. Heb je een ring gezien, maar wil je hem net een beetje anders? Dat kan! Wij heten niet voor niets ‘DiamondsByMe’. The sky is the limit. Dus waarom niet je eigen exclusieve ring ontwerpen? Van kleine aanpassingen, zoals een ring iets breder of smaller laten maken – tot grote aanpassingen, zoals een compleet nieuw ontwerp. Wij maken jouw droomring. Vertel ons via de online chat over je ideeën en wensen, dan bekijken wij of onze tekenaar een schets kan maken van jouw exclusieve ring. Na het ontwerpen printen we een 3D dummy van jouw exclusieve verlovingsring. Pas als jij hem perfect vindt – gaat onze goudsmid aan de slag met het edelmetaal.

Natuurlijk kan het ook dat je al een pareltje in gedachten hebt. Een ring van vroeger? Of een onbetaalbare, exclusieve ring bij een juwelier elders? Bij DiamondsByMe maken we hem na. Een foto is vaak al genoeg om een perfecte look-a-like te tekenen. Ook kunnen we oud goud omtoveren in een fonkelnieuwe, exclusieve gouden verlovingsring. We maken graag een offerte voor je, zodat je een idee hebt van de prijs. Met zulke bijzondere verlovingsringen hopen wij jouw aanzoek nóg specialer te maken.