+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Slavenarmband
Slavenarmband
Tennisarmband
Tennisarmband
Schakelarmbanden
Schakelarmbanden
Cuban link armbanden
Cuban link armbanden
Rolex style armbanden
Rolex style armbanden
Filteren

Cuban link armband

Cuban link armbanden worden ook wel kortweg Cuban armbanden genoemd. Een Cuban link armband is een zeer opvallende armband door de zeer grote schakels. Wij verkopen een verscheidenheid aan Cuban link armbanden in massief 14 karaat goud. Dit soort armbanden wordt vaak gedragen door artiesten in de rapper scene om te pronken met rijkdom en prestige.

Cuban link armbanden goud voor heren

De schakels van een gouden Cuban link armband zijn volumineus en lopen in elkaar over tot een zeer luxueus sieraad. In de uitgebreide collectie cuban link massief gouden armbanden zijn alle modellen beschikbaar in drie kleuren 14 karaat goud. Dus gaat uw voorkeur uit naar een Cuban link armband in witgoud of een Cuban link armband in roségoud of juist in het meer reguliere een Cuban link armband in geelgoud? Bij elke van deze Cuban link sieraden kunt u de kleur van het edelmetaal kiezen zoals u dat wenst.

Iced Cuban link armbanden

Als dit sieraad nog niet zwaar genoeg is kan je zelfs gaan voor een iced Cuban link armband in massief goud volgezet met diamanten. Een Cuban armband in massief 14 karaat goud met 1.154 crt lab grown diamant is de kers op de taart als u van een iced Cuban link armband houdt. Kies voor natuurlijke- of lab grown diamanten of andere kleuren diamanten zoals bruine of zwarte diamanten. Andere opties voor edelstenen zijn ook beschikbaar; drie verschillende kleuren saffier of zelfs robijn, dus creëer uw eigen op maat gemaakte Cuban link armband met diamant of saffier. Als u van de schittering houdt maar niet van de prijs van diamant, is er ook een optie voor zirkonia om de perfecte iced Cuban link armband te creëren.

Holle of massieve Cuban link armbanden

Bij de grotere en bredere Cuban link sieraden voor heren kunt u kiezen voor holle schakels, wat het gewicht en dus de prijs van de armband zal verminderen, of voor volledig massieve Cuban link armbanden in 14 karaat goud. Een brede holle Cuban link armband weegt ongeveer 125 gram, de massief gouden versie van dezelfde Cuban link armband weegt bijna het dubbele!

Cuban link sieraden in alle stijlen, vormen en maten

Bekijk zeker onze uitgebreide sieraden collectie Cuban link massief gouden armbanden en vind het perfecte stuk om uw ("iced") look aan te vullen en uw sieraden collectie compleet te maken. Met onze ruime keuze aan stijlen, lengte, breedte en dikte is er een Cuban link armband voor iedereen. Met ons gemakkelijke en veilige online bestelproces kunt u uw nieuwe Cuban link armband direct aan huis laten leveren. Dus waar wacht u nog op? Koop uw Cuban armband vandaag nog!

Kwaliteit en veiligheid

Al onze Cuban link armbanden worden met de grootste zorg gemaakt van eerlijke materialen, we geloven zo sterk in onze producten dat we er levenslange garantie op geven. Elk sieraad uit deze collectie wordt voor zien van een hoogwaardig slot wat perfect bij het gewicht van de armband past. De modellen met de zwaardere kettingen hebben naast het slot ook nog twee beveiligingsclips tegen het ongewenst openen. Wenst u nog aanpassingen aan de armband zoals getoond? Ook dat kan bij ons, stuur eenvoudig een e-mail, onze design afdeling staat voor u klaar! Bij ons gebeurd er niets door derden, alles gebeurd in house. Wij hebben geen voorraad, alles wordt op bestelling voor u vervaardig en is dus eigenlijk altijd leverbaar.

Wat is de betekenis van een Cuban link?

Een Cuban links zijn armbanden met een type ketting die in Miami zijn ontstaan als onderdeel van een snel veranderende markt in de vroege jaren '70. Uiteindelijk kreeg de Miami Hip-Hop sieraden scene meer bekendheid en maakte plaats voor onze hedendaagse Cuba kettingen. Het dragen van een Cuban link armband wordt vaak gezien als een teken van rijkdom en succes.

Wie draagt Cuban Link?

De Cuban link armband werd gepopulariseerd door rappers als Lil Wayne, Rick Ross, en Jay Z. Deze beroemde rappers worden gezien met Cuban link schakels tussen de andere kettingen.