+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Juwelen

Filteren

Doordat DiamondsByMe jouw eigen ontwerpen kan vervaardigen, ben jij verzekerd van unieke juwelen. Je kunt bij ons namelijk niet alleen maar terecht voor ringen. Ook andere juwelen kunnen wij voor jou maken, namelijk:

Dat betekent dat jij jouw outfit helemaal kunt completeren met unieke juwelen van een ambachtelijke juwelier!

Unieke juwelen naar je eigen ontwerp

Heb jij ook altijd een bepaald idee in je hoofd wanneer je op zoek bent naar juwelen? Natuurlijk kun je de juwelen nooit zo vinden zoals jij ze voor je ziet. DiamondsByMe is echter een juwelier die jouw dromen waar kan maken. Wij kunnen het ontwerp dat jij voor ogen hebt namelijk speciaal voor jou maken. Zo beschik jij over unieke juwelen die helemaal jouw stijl zijn. Denk daarbij niet alleen aan gouden juwelen, maar ook aan juwelen met naam. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar zo kun je ook een origineel cadeautje laten maken voor jouw geliefde.

Vind jij het ook altijd zo moeilijk om een geschikt cadeautje voor iemand te vinden? Vooral de personen die heel dichtbij jou staan, wil je soms verwennen met een perfect geschenk. Dan zijn unieke juwelen een goede optie. Leg je liefde voor jouw partner vast in een mooie hanger. Laat jouw vader zien hoe belangrijk hij voor je is door hem gepersonaliseerde manchetknopen te geven. En verras je moeder met een set oorbellen met haar favoriete edelstenen. Natuurlijk kun je deze unieke juwelen ook bewaren tot een bijzondere gelegenheid, zoals een jubileum.

Sieraden met naam of vingerafduk: persoonlijker kan het niet

Sieraden met naam zijn perfect als kraamcadeautje, maar dat is niet het enige moment waarop deze unieke juwelen geschonken worden. Het is ook een bijzonder geschenk bij een huwelijk of ander belangrijk moment in jullie liefdesleven. Sieraden met naam zijn persoonlijk en daarmee laat je zien dat je echt aandacht hebt besteed aan het cadeautje. Bovendien kun je in deze unieke juwelen ook mooie edelstenen laten verwerken, precies zoals jij het voor ogen hebt. Sieraden met naam worden pas echt persoonlijk wanneer je ze bij DiamondsByMe laat maken.

Gouden juwelen: waarom goud?

Een juwelier gebruikt allerlei edelmetalen bij het vervaardigen van unieke juwelen en dat geldt ook voor DiamondsByMe. Er zijn allerlei redenen om voor een bepaald materiaal te kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar gouden juwelen. Gouden juwelen hebben niet alleen veel waarde, maar staan ook symbool voor volmaaktheid. Goud is een relatief zacht materiaal en daardoor gemakkelijk te bewerken. Gouden juwelen staan echter ook bekend om hun onaantastbaarheid.

Unieke juwelen voor dames en heren

Voor dames zijn er diverse unieke juwelen te vinden. Denk daarbij aan een armband of aan een set oorbellen. Met de juiste materialen kun je heel aparte juwelen creëren. Kies het edelmetaal dat bij jou past. Misschien zijn gouden juwelen wel helemaal jouw ding. Maak het geheel af met mooie edelstenen. Denk daarbij aan saffieren, robijnen of diamanten.

Sieraden voor heren mogen best stoer zijn, maar het is ook belangrijk dat ze bij je persoonlijkheid passen. Ga voor aparte juwelen om jouw eigen stijl neer te zetten. Met een mooie heren armband of elegante manchetknopen kun je indruk maken tijdens een zakelijk afspraak of een feestje. Laat de goudsmeden van DiamondsByMe unieke juwelen voor jou maken.

Een juwelier die weet wat jij wil

The sky is the limit bij DiamondsByMe en daarom kunnen onze goudsmeden precies het ontwerp vervaardigen dat jij in gedachten hebt. De edelmetalen en edelstenen die gebruikt worden zijn van de hoogste kwaliteit. Je kunt daardoor niet alleen rekenen op een prachtig resultaat, maar je weet ook zeker dat deze unieke juwelen duurzaam zijn. De unieke juwelen die jij bij ons bestelt, worden ambachtelijk gemaakt. Tegelijkertijd maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Dat betekent dat je kunt rekenen op de mooiste unieke juwelen!