+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Crafted, custom made jewelry, designed by you and made with love

Ons team


MEET THE TEAM

​Remco Broekhuis

Founder & CEO

Al jaren ben ik gepassioneerd goudsmid en sieraden ontwerper. DiamondsByMe is ontstaan uit pure liefde voor het goudsmid vak. Na twee succesvolle juwelierszaken en een prachtig atelier, ben ik gaan kijken naar welke mogelijkheden er nog meer lagen.

DiamondsByMe biedt de mogelijkheid om een sieraad helemaal naar eigen wens samen te stellen, hierdoor kunnen wij sieraden maken voor iedere klant en ieder budget. Met trots kan ik zeggen dat ik een fantastisch team van ontwerpers en goudsmeden heb, die dagelijks met passie en liefde voor het vak werken aan de mooiste ontwerpen. In combinatie met de geweldige reviews die wij van klanten krijgen, maakt mij dit een trotse eigenaar van DiamondsByMe.

Lees meer

Linda Deng

General Manager

Begin 2019 ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging in mijn carrière als General Manager bij DiamondsByMe. Mijn CV is helder en dynamisch en bevat o.a. uitgebreide ervaring bij een internationaal diamanten bedrijf in Hong Kong, wat mij zal helpen om DiamondsByMe succesvol te sturen. Hierbij hecht ik veel waarde aan de prestaties binnen het bedrijf, waarbij teams samen in een prettige omgeving kunnen werken en groeien. Zo realiseren wij om verder te gaan dan het gewone en die extra stap te zetten voor onze klant.

Hojat

Head of Design

Als hoofddesigner van DiamondsByMe houd ik mij bezig met het ontwerpen van nieuwe uitdagende sieraden. Ik ben ooit begonnen als goudsmid, maar mijn passie ligt voornamelijk bij het design-gedeelte van het vak. Doordat ik in diverse delen van de wereld heb gewoond, heb ik ook veel verschillende invloeden gezien. Dit alles neem ik mee tijdens het ontwerpproces. De vrijheid die ik heb om de meest uiteenlopende designs te maken in combinatie met de persoonlijke sieraden die wij voor klanten ontwerpen, maakt mijn werk bij DiamondsByMe zo mooi.

Walter

Head of Technical design

Als visual/graphic designer bij DiamondsByMe maak ik de tools en applicaties om de ontwerpen, die gemaakt worden mbv Computer-aided design, te vertalen naar mooie afbeeldingen en animaties. Mijn grafische opleiding en jarenlange ervaring als multimedia programmeur komen hiervoor perfect van pas. Ook onderzoek ik nieuwe technieken waarmee we onze klanten een nóg beter beeld kunnen geven van de verschillende sieraden die wij aanbieden.

Saskia

Commercieel verkoopadviseur & online marketeer

'Toen ik solliciteerde bij DiamondsByMe, werd ik direct enthousiast bij de gedachte te werken voor een bedrijf dat sieraden met de hand maakt. Vanaf de eerste dag voelde ik een connectie met het ambacht, en ik vind het heerlijk de prachtige verhalen te horen van klanten, die voor hun speciale gelegenheid een sieraad hebben laten maken bij DiamondsByMe. Als een van de eerste aanspreekpunten voor klanten, vind ik het vooral leuk om het proces van custom gemaakte sieraden te volgen. Om het ontwerp tot leven te zien komen, geeft mij eenzelfde gevoel als wanneer ik schilder. Ik vind het ook fantastisch een bijdrage te kunnen leveren wanneer het aankomt op de online marketing. Om een bedrijf dat gespecialiseerd is in het combineren van ouderwets ambacht met de laatste technieken te helpen promoten.'

Am

Creative Director

Als creative director verzamel ik het juiste beeldmateriaal voor de verschillende campagnes, advertenties en events. Ik stuur daarbij de creative designers aan en zorg ervoor dat wij inspelen op de wensen van de klant. Dagelijks ben ik bezig met bekijken van de laatste trends en het plannen van aankomende campagnes/events. Door jarenlange ervaring in binnen- en buitenland weet ik precies waar de focus ligt. DiamondsByMe heeft een geweldig team dat nauw samenwerkt, dit geeft mij dagelijks nieuwe energie.

Godfried Brouwers

Countrymanager Germany

Bij DiamondsByMe ben ik als Countrymanager eindverantwoordelijke voor de Duitse markt en streef ik naar de hoogste klanttevredenheid. Zo ben ik ook regelmatig op de productieafdeling of de designafdeling te vinden om speciale wensen van onze klanten te bespreken. Naast het aansturen van Team Germany, neem ik ook af en toe zelf de telefoon van de klantservice aan. Ik wil namelijk ook graag zelf contact houden met onze klanten. Enerzijds omdat ik dat erg leuk vind en mijn passie voor prachtige sieraden graag deel en anderzijds omdat ik door het contact met de klanten leer hoe we onze service steeds kunnen blijven verbeteren.

Miranda

Jewellery Consultant

Na mij vakopleiding in Schoonhoven ben ik 18 jaar als goudsmid werkzaam geweest. Deze ervaring, creativiteit en de passie voor het ambacht gebruik ik dagelijks bij DiamondsByMe, zoals bij het adviseren van klanten en collega's.

Het is telkens weer een mooie uitdaging om de ideeën van de klant te realiseren naar een ontwerp. Vaak is het voor een bijzonder moment of verhaal, en is het prachtig om een blijvende herinnering in de vorm van een uniek hoogwaardig sieraad te mogen vervaardigen. Het is elke dag weer een plezier om bij DiamondsByMe te werken met een team van specialisten, die kwaliteit, duurzaamheid en het ambacht hoog in het vaandel hebben staan.

Rowan

Goudsmid

Als goudsmid ben ik onwijs gepassioneerd over het vervaardigen van sieraden. In 2020 heb ik mij diploma als goudsmid aan de vakschool in Schoonhoven behaald. Tijdens de studie heb ik mijn vaardigheden in de praktijk middels een bijbaan in het atelier al kunnen verbeteren. Via de vakschool ben ik in contact gekomen met allerlei nieuwe technieken. Het is dan ook erg leerzaam, leuk en bijzonder om dagelijks meerdere van deze nieuwe technieken te gebruiken bij het smeden van onze sieraden. Zo streef ik samen met het team naar sieraden die perfect afgewerkt de deur uit gaan, zodat elke klant een uniek handgemaakt sieraad krijgt om jaren van te genieten.

Patrick

klantenservice specialist

Na jaren als manager werkzaam te zijn geweest in de detailhandel startte ik in februari ‘21 bij DiamondsByMe als klantenservice specialist voor de Nederlandse en Duitse markt. Mijn ervaringen vanuit Duitsland en Nederland in grafisch design, inkoop - verkoop en customer care helpen mij om klanten optimaal te adviseren bij het aanschaffen van een prachtig sieraad.

Via mijn persoonlijke en nauwkeurige aanpak streef ik dagelijks met een geweldig team naar een hoogst mogelijke service. Doordat ik met dit geweldige team, merk en mooie producten mag werken, krijg ik elke dag weer nieuwe energie en dat maakt het dat ik elke dag weer fluitend naar mijn werk ga.