Over DiamondsByMe. Jouw ontwerp, handgemaakte juwelen. DiamondsByMe

Over DiamondsByMe

Jij zoekt iets speciaals, iets persoonlijks. Een bijzondere ring of armband, een exclusief collier, originele oorbellen of een ander bijzonder sieraad. Omdat jij je wilt verloven, omdat jij gaat trouwen of voor een ander moment dat jij wilt vieren.

Waar je ook kijkt en waar je ook bent geweest je vindt veel van het hetzelfde. Massa, geen maatwerk. Wanneer je iets persoonlijks bij een juwelier ziet, schrik je toch een beetje van de prijs. Bij DiamondsByMe maken wij ambachtelijke en exclusieve juwelen zoals zegelringen of verlovingsringen voor iedereen bereikbaar.

Gun jezelf deze vrijheid het is immers jouw dag, jouw moment, jouw verhaal.

DiamondsByMe is een jong en ambitieus webbedrijf dat is ontstaan uit pure liefde voor het goudsmid vak. Wij combineren het eeuwenoude ambacht van de goudsmid met de nieuwste technologieën in de juwelenindustrie. Daardoor kunnen wij handgemaakte juwelen vervaardigen die je nergens anders zult tegenkomen voor een toegankelijke prijs.

De juwelen in ons uitgebreide assortiment zijn online geheel aan te passen naar je eigen stijl en smaak in onze webwinkel. De aanpassingen van edelmetalen en edelstenen zijn direct vlijmscherp zichtbaar in bewegend beeld om de ring vanuit alle hoeken te bewonderen. Daarnaast heb je bij DiamondsByMe de mogelijkheid een sieraad zelf te ontwerpen. Dat doe je samen met onze ambachtelijke goudsmeden die je gedurende het hele ontwerpproces begeleiden.

Puur vakmanschap versterkt met de allerlaatste technieken

Een groot verschil tussen DiamondsByMe en een reguliere juwelier of goudsmid is dat wij vooraf een perfect beeld kunnen visualiseren van jouw droomsieraad. De duizenden 3D ontwerpen in ons systeem laten jou precies zien hoe jouw ring eruit zal zien.

“We zijn een pionier van het nieuwe ambacht. We combineren het eeuwenoude goudsmidsambacht met de allerlaatste hi-tech waardoor we bijzondere en persoonlijke juwelen veel makkelijker, sneller en voordeliger kunnen aanbieden.” - Remco Broekhuis

Met revolutionaire 3D technieken kunnen wij jou eerst digitaal het ontwerp laten zien middels een de zogenoemde render, een 3D tekening, die gemakkelijk aangepast kan worden. Wanneer je nog niet geheel overtuigd bent van jouw design kunnen we een 3D proefmodel printen met onze 3D-printer. Het geprinte sieraad kun je zelf passen en bekijken, zodat je precies weet hoe het sieraad eruit gaat zien. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

3d render

dummy ring

final ring


Duurzaam ondernemen

Wij streven naar duurzaam ondernemerschap. Daarbij volgen wij de waardes van de Responsible Jewellery Council (RJC), een non-profit certificeringsorganisatie die de standaard normen in de juwelenketen bepaalt. Dit betekent dat wij alleen werken met eerlijk gewonnen edelmetalen. Fairtrade en recycled goud en eerlijke gewonnen diamanten en andere edelstenen.

Wij wensen je veel plezier op de website van DiamondsByMe

Wij bieden een breed assortiment aan dat online geheel te personaliseren is en voor prijzen van bijna de helft van de reguliere prijs op de markt. Ook is het bij DiamondsByMe mogelijk om een edelsteen uit een oud sieraad te herplaatsen in een nieuw sieraad. Laat je inspireren en verrassen door onze vele en unieke mogelijkheden en aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat, email of telefoon als je een vraag hebt.

DiamondsByMe. Handmade for you. Crafted by us.

Lees meer over:
Onze winkels
Ons team
Zelf ontwerpen