+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Een ring is niet zomaar een ring. Met een gouden ring heren presenteer je jezelf.
De juiste ring is een krachtig persoonlijk statement. Elegant, klassiek, eigentijds of juist stoer? DiamondsByMe biedt je de gelegenheid om je sieraad helemaal zelf samen te stellen tot een uniek design, geheel passend bij jouw stijl! Een persoonlijke zegelring met je initialen of een familiewapen? Of een prachtige Rolex ring? In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan prachtige heren ringen. Heb je zelf een geheel eigen ontwerp in gedachten voor je gouden mannen ring? Perfect! Onze vakkundige sieradenontwerpers en gespecialiseerde goudsmeden helpen je graag bij het realiseren van je ontwerp, waarbij je uiteindelijk jouw eigen unieke herenring om je vinger kunt schuiven.

Heren ring goud zelf ontwerpen

Het gepassioneerde team van DiamondsByMe gebruikt de modernste technieken, gecombineerd met ambachtelijk vakmanschap, om dagelijks nieuwe sieraden te ontwerpen. Deze methoden, zoals de 3D printer, worden eveneens ingezet om jouw persoonlijke ring te ontwerpen en je vanaf de allereerste schets mee te kunnen laten denken. De ontwerptekening wordt omgezet in een 3D digitale tekening, waardoor je tot in het kleinste detail kunt zien hoe je ring er uiteindelijk uit gaat zien. Het is zelfs mogelijk om met onze 3D printer een afdruk te maken van jouw ontwerp en je het prototype van je ring al om kunt doen. Het is onze passie om met uiterste precisie voor jou en samen met jou de perfecte, unieke ring te ontwerpen, die geheel aan jouw wensen en voorstelling voldoet.

Een bijkomend voordeel van deze nieuwste technieken is dat we snel kunnen leveren, al binnen 12 werkdagen, en de prijs 30% lager ligt dan bij andere juweliers terwijl de kwaliteit zeer hoog is. Ook zijn we niet beperkt in de ringmaten. Een ring voor heren voor bredere vingers zijn dus geen probleem.

De grote collectie heren ringen van DiamondsByMe, die allen in ons eigen atelier ontworpen zijn, zijn eveneens helemaal naar wens aan te passen. Op basis van onze ontwerpen kun jij zelf je eigen unieke herenring creëren.

Platina, gouden of zilveren heren ring

Bij iedere herenring van DiamondsByMe kan er gekozen worden uit verschillende soorten edelmetaal: we vervaardigen platina, drie kleuren gouden en zilveren heren ringen. Platina is het sterkste en meest duurzame edelmetaal dat we aanbieden. Goud is iets zachter en een prachtig materiaal voor ringen. Wij bieden mannenringen in meerdere metalen, zo heb je: heren ring rose goud, geel gouden ring heren , platina ring heren en witgouden heren ringen. Puur goud is te zacht voor het gebruik in sieraden, daarom worden er altijd hulpstoffen gebruikt om de ring zijn stevigheid te geven. Hoe hoger het gehalte goud, hoe exclusiever en meer luxe de uitstraling is van de heren gouden ring.

DiamondsByMe vindt het belangrijk dat ook de grondstoffen voor onze sieraden eerlijk verkregen worden en verwerkt daarom eerlijk goud. Dit betekent dat er bij het winnen van goud geen schade is aangericht aan het milieu en de maatschappij. Iets waar we trots op zijn!
Zilver is ook een zacht metaal, maar kan bijna puur (92,5%) gebruikt worden in de sieraden. Zilver heeft een mooie, lichte uitstraling.

In veel sieraden is het overigens ook mogelijk om verschillende materialen te combineren, zoals roségoud met witgoud. Platina en zilver kunnen niet worden gecombineerd met andere edelmetalen. je kunt hier gerust in onze webshop mee experimenteren om te zien wat het resultaat wordt!

Rolex ring heren

De gouden Rolex ring is één van onze meest gekozen bijzondere herenringen. De twee kleuren geven een exclusieve uitstraling, die past in diverse stijlen. Ook is het mogelijk om in de bovenplaat een gravure te laten plaatsen, om de ring nog persoonlijker te maken.

Zegelring

Een andere veel gevraagde mannen ring is de gouden zegelring waar tevens een familiewapen of monogram ingezet wordt. Een gouden ring man met steen is er in vele soorten, er zijn ringen die geheel massief zijn, en ringen met een lagensteen. Iedere gravure of inscriptie wordt met uiterste precisie door onze ambachtelijke meestergraveur met de hand in jouw heren ring goud met steen gegraveerd. Een staaltje vakmanschap! In Nederland en Duitsland zijn er nog maar enkele handgraveurs, daarom zijn wij er trots op dat we met de beste handgraveurs kunnen samenwerken. Het resultaat is een prachtige, persoonlijke zegelring, die met trots gedragen mag worden.
Ook bij de gouden monogram ring kun je uiteraard je eigen initialen kiezen. Natuurlijk is het mogelijk om het lettertype aan te passen aan de persoonlijke smaak. Daarnaast zijn er ringen voor mannen goud waar een vingerafdruk in gegraveerd wordt. Een bijzondere manier om de herinnering aan iemand tastbaar te maken. Daarnaast kunnen partners ook elkaars vingerafdruk als blauwdruk van hun liefde dragen. Een prachtig symbool!

Herenring met diamant

Uiteraard bieden wij ook diverse eigentijdse en elegante ontwerpen van exclusieve herenringen met edelsteen aan. Alle edelstenen die wij in onze sieraden verwerken zijn ecologisch verantwoord. Je kunt in onze kennisbank alle details terugvinden over de edelstenen die wij verwerken, zodat je precies de juiste steen voor jouw gouden heren ring met diamant kunt uitkiezen. Uiteraard kun je de keuze maken op basis van de kleur en uitstraling, maar het is ook goed om te kijken naar de hardheid van de edelstenen. Zeker als je de ring dagelijks wilt dragen en de steen bestand moet zijn tegen verschillende invloeden van buitenaf. De diamant is de hardste edelsteen. Deze zal niet snel breken of beschadigen en je hele leven gedragen kunnen worden.
Wij kiezen onze diamanten zorgvuldig uit bij de beste diamantairs in Antwerpen. Alle diamanten vanaf 0.3 crt worden standaard geleverd met een certificaat GIA, HRD of IGI en de standaard specificatie XXXN. Dit certificaat geeft jou de garantie dat de kwaliteit van de verwerkte diamant inderdaad overeenkomt met je bestelling.

Uiteraard is het mogelijk dat je zelf nog specifieke wensen of ideeën hebt. Graag zelfs! DiamondsByMe vindt het een prachtige uitdaging om de perfecte mannen ring goud samen te stellen naar jouw persoonlijke ontwerp!