+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Gouden heren ringen

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Goud ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Kies uit een scala aan ringstijlen, van rolex ringen tot zegelringen!

Geef je outfit een boost met een stijlvolle gouden herenring! Ben je op zoek naar originele gouden herenring? Wil je een mannen ring die bijzonder is en precies de uitstraling heeft die bij jou past? Laat dan een handgemaakte gouden herenring maken door de edelsmeden van DiamondsByMe. Je weet dan zeker dat je ring apart, origineel en uniek is.

Originele herenring van goud

Als je graag buiten de gebaande paden denkt en liefst een bijzondere, aparte mannenring draagt, dan is een zelfontworpen, handgemaakte gouden herenring echt iets voor jou. Als je een gouden herenring door de edelsmeden van DiamondsByMe laat maken, kun je erop vertrouwen dat:

  • Je echt vakmanschap krijgt
  • Je een exclusief meesterwerk van duurzaam kwaliteitsmateriaal koopt
  • Je straks een unieke herenring draagt die niemand anders heeft

Puur goud dat in de natuur gevonden is relatief zacht en altijd geel van kleur. Om het te versterken en beter bewerkbaar te maken, worden er andere metalen zoals palladium, zilver, zink of koper aan toegevoegd. Deze metalen beïnvloeden ook de kleur van het goud. Roodgoud krijgt zijn roodachtige kleur doordat het meer koper bevat en de witte glans van witgoud ontstaat door bijvoorbeeld palladium toe te voegen. De gouden herenringen die wij het meeste verkopen, zijn van 14 karaat goud: het bestaat voor 58,5% uit puur goud, en voor de rest uit andere metalen.

Herenring in de combinatie witgoud en geelgoud

Je kunt een mannen ring in verschillende goudkleuren laten maken: geelgoud, rosé-goud, witgoud, of een combinatie hiervan. Als twee goudkleuren samen in een sieraad verwerkt worden, noemen we dat bicolor. Zo kun je bijvoorbeeld een bicolor gouden herenring ontwerpen met een combinatie van witgoud en geelgoud. Hierdoor ontstaat vaak een mooi en warm effect, dat goed past bij heren met een warme huidtint.

Nu denk je vast: “huh, warme huidteint?” Gelukkig kun je er met een simpel trucje achter komen of de ondertoon van jouw huid warm of koel is. Kijk eens naar de binnenkant van je pols. Zijn je aderen duidelijk zichtbaar en wat blauwig? Dan heb jij een koele ondertoon en kies je dus voor witgoud (of platina of zilver). Moet je goed kijken om ze te spotten en zijn ze eerder groenig? Dan heb jij een warme ondertoon en zal geel- of rosé goud of een combinatie daarvan waarschijnlijk mooier staan.

Gouden mannenring met diamant

Een krachtige gouden herenring met één of meer diamanten erin verwerkt, is onweerstaanbaar. De flonkering van de goed geslepen diamant maakt de herenring al snel een opvallend detail bij een stijlvolle herenoutfit. Gouden zegelringen krijgen ook een extra luxe uitstraling door er een diamant of andere natuurlijke edelstenen in te zetten, zoals lagensteen, smaragd of robijn. Alle diamanten waar wij mee werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Vanaf 0,3 karaat hebben diamanten een GIA-certificaat. Onze experts adviseren je graag bij de keuze voor een diamant die past bij jouw smaak en budget.

Zegelring van goud

Zegelringen zijn de meest bekende gouden ringen voor heren. Bij een gouden zegelring denk je al snel aan oude adellijke geslachten, die brieven en documenten plechtig verzegelden door de ring met hun familiewapen in donkerrode zegellak te drukken.

Toch hoeft een gouden zegelring helemaal niet ouderwets te zijn. Zegelringen kunnen juist een heel moderne uitstraling hebben, omdat je tegenwoordig zelf kunt kiezen welke edelmetalen, steensoort, gravure en design je mooi vindt. De bestaande ontwerpen en materialen voor gouden zegelringen op onze site kun je helemaal naar je eigen smaak aanpassen met onze online sieraad configurator.

Hoe modern vormgegeven ook, een gouden zegelring is een sieraad dat altijd een vleugje traditie uitademt. Een zegelring gaat vaak over van generatie op generatie en symboliseert zo de verbinding tussen families uit het verleden, heden en toekomst. De ring moet dus van uitstekende kwaliteit zijn, want hij moet lang mee gaan.
Wij gebruiken alleen de beste materialen en onze edelsmeden zijn echte vakmensen die met professionele gereedschappen en apparatuur werken. Daardoor kun je ervan op aan dat een gouden zegelring die je bij DiamondsByMe koopt van hoge kwaliteit is en generaties lang mooi zal blijven.

3D print van je eigen ontwerp

Om te zorgen dat jouw gouden herenring precies zo wordt zoals jij je voorstelt, kun je eerst een dummy model van je ring laten maken voordat de edelsmid aan de slag gaat. Dit is een exacte 3D print van de gouden heren ring zoals jij hem hebt ontworpen, maar dan van plastic. Met dit prototype kun je goed testen hoe de ring er uitziet aan jouw hand en meteen even checken of de maat goed is. Wil je nog iets veranderen, dan kan dat. De edelsmid begint pas met de echte ring als je alles helemaal hebt goedgekeurd.