+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Witgouden heren ringen met diamant

Zegelringen
Zegelringen
Rolex stijl
Rolex stijl
Monogram
Monogram
Fantasie
Fantasie
Filteren
Geselecteerde filters Witgoud ', Diamant ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen

Zoeken naar een ‘heren ring witgoud diamant’ brengt talloze opties

Wanneer je in Google zoekt naar een diamanten ring voor heren zul je een enorm aantal resultaten krijgen met allerlei soorten, vormen en maten herenringen. De kans is groot dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Maak het kopen van een heren ring witgoud diamant makkelijker voor jezelf, door de zoekterm doelgerichter te maken. Vul de zoekterm bijvoorbeeld aan met de stijl of categorie van jouw voorkeur. Zoek je namelijk een trouwring, zet deze term er dan ook bij. Alleen heren ring witgoud diamant kan je namelijk alle kanten toe leiden omdat een zegelring ook witgoud kan zijn met diamant.

Bij DiamondsByMe kan iedere heren ring aangepast worden middels de configurator. Hierdoor is het landen op een heren ring in het verkeerde materiaal geen probleem want via de opties aangeboden kun je het gewenste materiaal alsnog kiezen.

Zelf een heren ring met diamant ontwerpen

Zit de juiste heren ring niet in onze collectie? Dan is er altijd de optie om het sieraad met onze specialisten te maken. Een voorbeeld is de heren ring witgoud diamant Amsterdam dat we samen met een klant hebben vervaardigd. Op die manier wordt het mogelijk om jouw heren ring in witgoud een echt uniek maar ook persoonlijk sieraad te maken dat je vol trots zult dragen.

Persoonlijke draai aan de herenring geven

Er zijn verschillende mogelijkheden om een herenring een persoonlijke draai te geven. Dat kan middels het zetten van een persoonlijke tekst aan de binnenkant van de band tot een speciale edelsteen dat veel voor jou betekent. Hieronder enkele voorbeelden hoe een ring gepersonaliseerd kan worden.

  • Het zetten van een eigen edelsteen.
    Heb je een edelsteen vanuit een ring van jouw oma of van die mooie vakantie van afgelopen jaar? Vraag ons naar de mogelijkheden of deze in de herenring gezet kan worden.
  • Het graveren van een vingerafdruk of handgeschreven tekst
  • Het plaatsen van het as van een geliefde in een askamer.
  • Het zetten van de geboortesteen.
Een andere vorm diamant geeft dezelfde heren ring een andere look

Wist je dat de slijpvorm van een diamant grote invloed heeft op de uitstraling van een ring? Zo krijgen herenringen een moderne en eigenzinnige uitstraling wanneer deze gezet is met princess diamanten. Je kunt bij ons kiezen uit o.a. de volgende diamantvormen:

  • De brilliant cut is rond en heeft 57 facetten welke zorgen voor uitzonderlijke schittering.
  • De princess cut is vierkant met scherpe hoeken en heeft 59 facetten.
  • De cushion cut is een variant op de princess cut. Het heeft grote facetten welke voor extra fonkeling zorgen en afgeronde hoeken in plaats van scherpe hoeken.

Niet zeker welke edelsteen vorm bij jou past? Selecteer bij ons op de website de verschillende steenvormen om via de afbeeldingen en video een indruk te krijgen van de uitstraling dat de slijpvorm aan de ring geeft. Welke uitstraling bij jou het beste gevoel oproept zal beter bij jou passen. Zijn er alsnog twijfels tussen 2 of 3 slijpvormen dan kun je via een 3D-model de leukste thuis passen om vervolgens nog beter je keuze te maken.