+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Klassieke ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Klassiek ',
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Gratis verzending en 60 dagen retourrecht
Wij vervaardigen ook uw eigen, unieke ontwerp!
Een uniek sieraad voor ieder budget

De keuze voor een ring is een zeer persoonlijke. De stijl die je kiest, zegt iets over jou als persoon, of over de persoon aan wie je de ring schenkt. Een ring moet bij de drager passen en daarom heeft waarschijnlijk iedereen wel een (duidelijke) voorkeur. Klassieke ringen zijn bij veel mensen nog steeds populair en dat is niet verwonderlijk. Een klassieke ring heeft een bepaalde Heritage en een bewezen tijdloze uitstraling. Ook binnen de stijl van klassieke ringen is er sprake van uitgebreide keuzemogelijkheden. Wij vertellen je graag meer over enkele belangrijke stijlen en leggen je uit waarom je bij ons altijd de ring van je dromen vindt.

Klassieke ringen kun je altijd dragen of geven

De betekenis van een ring is voor eenieder zeer persoonlijk. Dat neemt niet weg dat bepaalde ringen in de basis bij bepaalde gelegenheden passen, of een zekere symboliek bevatten. Een keuze voor een klassiek exemplaar is altijd een goede keuze wanneer je de betekenis geheel aan jezelf of aan de ontvanger wilt overlaten. Met een tijdloos exemplaar ben je niet alleen nu verzekerd van een mooi sieraad, maar ook in de toekomst: de stijl heeft immers de toets der tijd met glans doorstaan en je weet zeker dat de betekenis nooit achterhaald raakt. Maar wat zijn dan de beste klassieke ringen om uit te kiezen? Wij geven je graag enkele fraaie voorbeelden.

Damesring van goud

Met een damesring van goud is elke vrouw blij. Het is zonder twijfel één van de populairste ringen. Dit type ring kan uitblinken door al zijn eenvoud, maar natuurlijk is het mogelijk om met de vormgeving te spelen en de ring extra opvallend te maken. Of je nu gaat voor een ingetogen of een extravagant exemplaar: de eerste vrouw die een dergelijke ring niet mooi vindt, moet waarschijnlijk nog geboren worden.

Vraag mensen om een ring te omschrijven en zij omschrijven waarschijnlijk een klassieke ring met steen. Dit type ring is bij velen het bekendst. Je ziet ‘m overal terug: in magazines, reclames en films. De steen geeft extra cachet en luxe aan de ring en het mooie is dat je zeer veel kanten uit kunt met de vormgeving. Ga je voor een gouden ring met een diamant, een zilveren ring met saffier of iets totaal anders? Alles is mogelijk.

Klassieke witgouden ringen

Is er iets dat meer tot de verbeelding spreekt dan goud? Precies: daarom spreken klassieke witgouden ringen ook zo tot de verbeelding. Veel mensen kiezen voor een vintage exemplaar en dat past perfect bij de uitstraling van dit edelmetaal: klassieke, tijdloze luxe. Met dit type ring heb je een sieraad voor het leven; wellicht wel een ring die op een dag overgaat naar de volgende generatie.

Gouden ring met diamant

De crème de la crème, de droom van iedere vrouw om ooit te kopen of te krijgen: de gouden ring met natuurlijke diamant of lab grown diamant.. Deze ring vormt het toppunt van luxe en levert gegarandeerd bewonderende blikken op. Dat betekent overigens niet dat dit altijd een opvallende ring moet zijn: door te variëren met de vorm van de ring en de vorm en inleg van de diamant kun je zelf bepalen hoe de uitstraling van de ring is.

Exclusieve ringen

Bij ons vind je alle soorten ringen, maar als er iets is waar wij in gespecialiseerd zijn, dan is dat toch wel exclusieve ringen. Met exclusief bedoelen wij niet alleen de stijl van de ring, de vormgeving of de gebruikte materialen, maar vooral ook de mogelijkheid om zelf jouw unieke ring te (laten) ontwerpen. Alle ringen in ons assortiment kunnen geheel naar eigen smaak worden aangepast dankzij een ruime keuze uit edelmetalen (zilver, goud, roodgoud, witgoud en platina) en stenen (diamant, topaas, saffier en nog veel meer). Wil je nog een stap verder gaan, dan kunnen onze vaklieden een 100% unieke ring op maat voor jou ontwerpen. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren.

Welke ring je ook kiest of laat maken, bij ons kun je altijd rekenen op:

  • Vrijwel onbeperkte mogelijkheden
  • De hoogste kwaliteit
  • Vaklieden die hun ambacht verstaan
  • Eerlijke materialen
  • De scherpste prijzen dankzij een unieke in-house formule

Ben je benieuwd wat wij op het gebied van klassieke ringen voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.