Witgouden diamant ringen | Zelf ontwerpen | DiamondsByMe

Witgouden ringen met diamant

Edelsteen Edelsteen
Exclusief Exclusief
Modern Modern
Vintage Vintage
Aanschuifringen Aanschuifringen
Fantasie Fantasie
Eternity Eternity
Filteren
',
Geselecteerde filters Diamant ', Witgoud ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Gemaakt van duurzame en eerlijke materialen
Een uniek sieraad voor ieder budget
Een uniek sieraad voor ieder budget

Witgoud is een van 's werelds mooiste, kostbare metalen en is een populaire keuze geworden voor allerlei soorten sieraden. In het bijzonder witgouden diamanten ringen hebben de voorkeur. De heldere witte glans van het metaal is de perfecte aanvulling om op te vallen en de schittering van de diamanten te verbeteren.

Wat is wit goud?

Zoals veel edele metalen, is witgoud een legering of mengsel van metalen. In feite is goud zelf, te zacht in zijn puurste vorm om tot sieraden te worden gemaakt, dus wordt het altijd gemengd met een ander metaal. Tijdens het begin van de 20e eeuw was platina het favoriete metaal voor sieraden. Platina is echter ook een extreem sterk metaal, en dus werd het metaal tijdens de oorlog belangrijker dan sieraden. Witgoud heeft meer een heldere witte glans dan het hardere, grijswit van platina. Het is moeilijk te zeggen wat mooier is, het is vooral een kwestie van smaak.

Diamanten zijn de populaire standaard geworden voor premium sieraden, met name verlovingsringen, vanaf het eind van de 19e eeuw, na uitgebreide inspanningen van Zuid-Afrikaanse mijnbedrijven. Combineer dat met het nieuw ontdekte en populaire witgoud en de sieradenbranche is nooit meer hetzelfde geweest; witgouden diamanten ringen werden geboren.

Bij DiamondsByMe kan elke collectie ringen worden aangepast in witgoud met diamanten, voor die onnavolgbare schittering en glans. Door gebruik te maken van onze gespecialiseerde combinatie van oude en nieuwe goudsmids-technieken en onze unieke online tool, is uw witgouden diamanten ring binnen handbereik. We maken al onze sieraden op bestelling, op de meest duurzame manier mogelijk en houden geen voorraden bij, hierdoor kunnen we sieraden leveren tegen zeer interessante prijzen. Onze prioriteit is het maken van een unieke sieraad - geperfectioneerd door u, vervaardigd door ons.

Witgouden diamanten ringstijlen

Als het gaat om witgoud en diamanten, is er één ding dat in je opkomt - pure luxe. De glans en schoonheid van het metaal en de steen zijn perfect voor elke ring en worden een levenlang met trots gedragen.

Kijk naar onze collectie witgouden ringen. Selecteer witgoud en diamanten en bekijk ons assortiment helemaal, of vind een ontwerp dat u bevalt en pas het aan. Een klassieker zoals de Latisha heeft een eenvoudige band, met de twee diamanten, briljant geslepen. Breng je witgouden diamanten ring naar een hoger niveau met een ontwerp zoals de Mendy, met een halo van diamanten en een grote ovale middensteen. Dit ontwerp zal bijzonder mooi zijn voor een witgouden saffier ring. Stel je de saffier als middensteen voor, geflankeerd door een rij van diamanten. Eigenlijk hoef je je het niet voor te stellen. Gebruik eenvoudig onze online configurator en zie hoe de ring er uit zal zien. Voor wat extra luxe kies je voor een platina diamanten ring in plaats van een witte gouden ring. Vergeet niet om onze diamond eternity ringcollectie te bekijken!

Een andere ringstijl die uitermate geschikt is bij het dragen van diamanten, is de Pavé-ring. Een ring als de Lyndia is een perfect voorbeeld van dit type ring. Het witgoud is volgezet met rijen kleine diamanten, die nauwgezet naast elkaar zijn geplaatst om van deze ring de ultieme ster maken, geschikt voor een vrouw die niet bang is om te laten zien wie ze is. We moedigen elke vrouw aan om haar avontuur te beginnen door haar eigen perfecte ring te creëren. Een beroemd filmcitaat zegt het al: Dames, vorst jezelf!

Stijl en sprankeling met door lab gegroeide diamanten

Als je een mooie diamanten ring zoals de Lyndia hebt gespot, maar je een iets kleiner budget hebt, dan adviseren we je om eens bij de Lab-grown diamanten te kijken. Dit zal een behoorlijke prijsverandering tot gevolg hebben, terwijl de stijl en luxe van een echte diamant behouden blijven. Lab-grown diamanten zijn 100% hetzelfde als een natuurlijke diamant en kunnen niet met het blote oog van de natuurlijke diamant worden onderscheiden. Om te bepalen of een diamant natuurlijk is of in het laboratorium is gemaakt, hebt u zeer gespecialiseerde apparatuur nodig. Het mooie is dat u alle voordelen van een diamant krijgt zoals de prachtige schittering en hardheid maar voor een zeer interessante prijs. Elke Lab-grown diamant die we aanbieden van 0,3 karaat of meer, gaat vergezeld van een IGI-certificaat.

Een diamanten ring van 1 karaat

Het gewicht van een diamant wordt uitgedrukt in karaat. 1 karaat weegt 0,2 gram. In de solitaire ring wordt vaak een diamant gebruikt vanaf 0,25 karaat en groter. Het vinden van een grote diamant is vrij zeldzaam. Daarom neemt de prijs vanaf een half karaat (0,5) snel toe. Hiernaast wordt de waarde bepaald door de zuiverheid en kleur van de diamant. Hoe minder kleur, hoe hoger de waarde. Een diamanten ring van 1 karaat (of hoger) is daarmee een kostbaar, maar ook uniek geschenk. Ga je voor een ring met een diamant van 0.3 karaat of hoger, dan wordt deze vergezeld door een GIA certificaat.

Beginnen met uw DiamondsByMe Ring-avontuur

Bij DiamondsByMe hebben we een duidelijke visie. Wij maken de mooiste sieraden van de beste kwaliteit, door u ontworpen in het comfort van uw eigen huis. Blader door onze collectie gouden ringen en begin gewoon met ontwerpen door de kleuren van het edelmetaal te veranderen. Kies de edelstenen en zie je ring vorm krijgen op het scherm. Dan, terwijl u waarschijnlijk ongeduldig wacht, creëren onze goudsmeden uw witgouden diamanten ring helemaal met de hand. Binnen enkele weken ontvang je de ring en sta je versteld van de ring die je zelf hebt samengesteld, met een beetje hulp van onze experts.

Extra speciaal: ontwerp je eigen diamanten ring

DiamondsByMe staat voor innovatie en vakmanschap. Wij lopen graag die ‘extra mile’ voor onze klanten. Daarom bieden wij de unieke mogelijkheid om je geheel eigen ring te ontwerpen. Ons motto is the Sky is the Limit. Niets is te gek. Wij helpen je bij het tot leven brengen van jouw droomring in goud, platina of zilver. Op basis van jouw wensen en eisen ontwerpt onze tekenaar de ring. Na goedkeuring van het ontwerp kan gekozen worden voor een dummy van de ring, zodat je van te voren goed kunt zien hoe jouw ring eruit ziet en aanvoelt aan jouw hand. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, gaat de goudsmid aan de slag met het smeden van jouw unieke diamanten ring.