Betalen | DiamondsByMe.nl

Betalen

Heb jij jouw droomring samengesteld en in de winkelmand geplaatst? Dan kun je makkelijk betalen via Pay.nl. Hierbij wordt je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waarin de betaling gedaan kan worden. Pay.nl biedt verschillende mogelijkheden aan. Hieronder geven wij per betaalmogelijkheid een korte uitleg.

Heb je toch nog wat vragen over de betalingen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.


Betaalwijze Betaalkosten
Creditcard (Mastercard - Visa - American express) GRATIS
Paypal GRATIS
Achteraf betalen met Afterpay GRATIS
Bancontact - Mistercash GRATIS
Betalen in de winkel (betaling vooraf) GRATIS

Creditcard

Bij DiamondsByMe kun je betalen met de volgende creditcards: Visa, MasterCard en American Express. Ook bij het betalen met creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Paypal

Paypal is wereldwijd een van de meest gebruikte online betaalmethodes. Wil je weten hoe dit werkt? Klik dan hier. Wanneer je betaalt met PayPal worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Bancontact/Mister Cash

Voor de Belgische klanten is er de betaalmethode Mister Cash. Mister Cash ondersteunt de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.

Zakelijke klanten

Zakelijke klanten kunnen bij DiamondsByMe ook op rekening kopen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via info@diamondsbyme.nl. Wij verzoeken je om een gewaarborgd uittreksel van de KvK mee te sturen, deze mag niet ouder zijn dan 6 maanden.


Achteraf betalen

Het kopen van een mooi sieraad is vaak een hele investering, en daarom bieden wij je de mogelijkheid om achteraf te betalen! Bij DiamondsByMe kun je achteraf betalen met Afterpay.

Afterpay

AfterPay voert het volledige proces van achteraf betalen uit voor DiamondsByMe. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt, nadat je het gekochte product hebt ontvangen. Je kunt bij ons betalen met AfterPay tot een bedrag van € 500,00 als je voor de eerste keer besteld via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kan je tot € 750,00 bestellen. Wil je liever achteraf betalen voor een bedrag hoger dan € 750,00, neem dan even contact met ons op. Voor vragen en meer informatie verwijzen we je door naar de website van AfterPay. Wanneer je betaalt via AfterPay, worden er geen extra kosten in rekening gebracht.*Voor Afterpay wordt er door dit bedrijf zelf een kredietcheck gedaan.