Verzend informatie | DiamondsByMe

Verzenden

Wij verzenden, aangetekend en verzekerd

Het is begrijpelijk dat je vragen hebt over hoe veilig je pakketje wordt verzoden met dat mooie ambachtelijke sieraad erin. Wij bij DiamondsByMe doen er alles aan om de verzending van het handgemaakte sieraad vanaf de aankoop tot aan de levering soepel te laten verlopen.

De sieraden bij DiamondsByMe worden discreet, aangetekend en gratis verzekerd verzonden. Dit geldt ook voor de gratis leveringen die bij onze sieraden wordt aangeboden. Het discreet verzenden wil zeggen dat er op de verzenddoos geen logo of naamsvermelding van DiamondsByMe staat. Het enige dat op het verzendlabel zal staan is: DBM BV. Het niet vermelden van een bedrijfsnaam is niet mogelijk omdat het verplicht is en een retour-adres op iedere zending te vermelden. Onze vakmensen werken met discretie aan ieder sieraad en de bijbehorende verpakking. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw cadeau ook écht een cadeau blijft.

Wil je het leveringsadres wijzigen? Dan bevelen wij aan dit via de email of telefonisch te doen.

Verzendmethodes

DiamondsByMe werkt samen met verschillende efficiënte vervoerders zoals PostNL, DHL en DPD om het pakket zo veilig mogelijk te bezorgen. Iedere vervoerder zal bij het afleveren van het pakket om een handtekening vragen. Zo zal het pakket niet bij het verkeerde adres achtergelaten worden.


PostNLPostNL logo

De verzender PostNL wordt alleen ingezet voor de verzendingen in Nederland. Verzendingen met PostNL zijn gratis en hebben en geschatte levertijd van 1 tot 2 dagen na afgifte aan de verzender. De geschatte levertijd van verzendingen met PostNL is afhankelijk van de drukte bij de verzender.

Ben je niet thuis bij de bezorging?
Geen zorgen, de vervoerder zal het artikel nogmaals aanbieden op een andere datum. Is er bij de tweede keer niemand thuis, dan heb je een week de tijd om het pakket op te halen bij de PostNL-locatie waar het pakket is afgeleverd. Je krijgt een kennisgeving in de bus met het adres waar het pakket bezorgd is.


DHL
DHL Express logo
De verzendmethode DHL Express wordt uitgevoerd door de internationale verzender DHL en is beschikbaar tegen een meerprijs van €10,-. De geschatte levertijd van DHL Express is het snelst, maar verschilt per gebied (zie onderstaande tabel). Bij de verzending van DHL Express hebben de ontvangers meer flexibiliteit wat betreft aflevermogelijkheden dankzij On Demand Delivery (ODD).

Wij raden aan bij spoed bestellingen DHL Express te kiezen in verband met een kortere leveringstijd.

Ben je niet thuis bij de bezorging?

Bekijk dan de nieuwe aflevermogelijkheden voor het pakket in de DHL Express app en selecteer de beste optie die u het beste uitkomt. Dit kan zijn ophalen bij een DHL service punt, afleveren bij de buren, receptie of beveiliging of een nieuw bezorg moment. Kies je geen nieuw aflevermogelijkheid dan zal het artikel nogmaals aangeboden worden op een andere datum. Is er bij de tweede keer niemand thuis, dan neemt DHL Express contact met je op om een aflevermogelijkheid te bespreken.


DPDDPD logo

De verzendmethode DPD Home wordt uitgevoerd door DPD group, oorspronkelijk Deutscher Pakketdienst aan particulier aan huis. De verzendmethode is gratis voor de landen binnen Europa maar verschilt in geschatte leveringstijd.

Ben je niet thuis bij de bezorging?

DPD zal het artikel nogmaals aanbieden op een andere datum. Is er bij de tweede keer niemand thuis, dan heb je een week de tijd om het pakket op te halen bij de DPD-locatie waar het pakket is afgeleverd. Je krijgt een kennisgeving in de bus met het adres waar het pakket bezorgd is. Wordt het pakket niet op tijd opgehaald, dan zal het pakket retour verzonden worden naar de afzender.


Afhankelijk naar welk land het pakket verzonden moet worden zijn er de volgende verzendmethodes beschikbaar. Zie onderstaand tabel voor de beschikbare verzendmethodes, geschatte levertijd en eventuele verzendkosten.

Land / Regio Verzendkosten (exclusief BTW) Verzend methode Geschatte levertijd
Nederland Gratis PostNL +/- 1 dag
Europa Gratis PostNL of DPD Home +/- 2 dagen
Europa €10,- DHL Express +/- 1 dag
America, Canada, Mexico €19,- DHL Express +/- 2 dagen
Aruba, Bahrain, Bangladesh, Cambodia, China, Hong Kong, India, Indonesia, Japan,
Kuwait, Macao, Malaysia, Maldives, Moldava, Myanmar, New Zealand,Oman, Pakistan,
Philippines, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Vietnam
€20,- DHL Express +/- 2 dagen
Albania, Andorra, Bosnia and Herzegovina, Gibraltar, Guernsey, Iceland, Jersey,
Liechtenstein, Macedonia, Montenegro, Norway, Switzerland, Turkey, Ukraine
€17,- DHL Express +/- 2 dagen
Argentinië, Armenië, Azerbeidzjan, Belize, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia,
Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Falkland Island, Rench Guyana, Georgië,
Guatamala, Guyana, Honduras, Isreal, Jordanië, Kazachstan, Libanon,
Nicaragua, Panama Papoea-Nieuw-Guinea, Peru, Qatar, Saoedi-Arabië,
Suriname, Tadzjikistan, Uruguay, Venezuela
€34,- DHL Express +/- 3 day

*Kun je een land niet in deze lijst vinden? Neem gerust met ons contact op voor de prijzen en verzendmethode want we verzenden internationaal en helpen je graag verder.


Lokale douane kosten voor verzendingen buiten de EU

Ieder sieraad dat je bij ons op de website kunt bestellen leveren wij via de verzendmethode die je tijdens de check uit hebt gekozen. Wanneer het een leveringsadres in een niet EU land betreft dan zijn je sieraden exclusief BTW. Je betaalt voor het in ontvangst nemen van je pakket eventuele lokale taksen en/of importtaksen.

Wil je weten wat de eventuele import tarieven zijn?

Een indicatie van de hoogte van de lokale belastingen hebben we voor de meeste landen buiten de EU hier beschreven. Staat het land dat je zoekt er niet tussen? Mail ons via info@diamondsbme.nl en we zullen je zo spoedig mogelijk de eventuele importtarieven doorsturen.