+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Rosé gouden ringen

Edelsteen
Edelsteen
Exclusief
Exclusief
Modern
Modern
Vintage
Vintage
Aanschuifringen
Aanschuifringen
Fantasie
Fantasie
Eternity
Eternity
Filteren
Geselecteerde filters Rose goud ',
Gegarandeerd de laagste prijs
Levenslange garantie
Verras haar met een zelf ontworpen design
Levenslange garantie

Goud komt in drie verschillende kleuren: geel, rood en wit. Elke kleur kent natuurlijk weer zijn eigen variaties en nuances, maar elke kleur kent ook zijn eigen charme. Rosé gouden ringen zijn altijd zeer herkenbaar. Door een donkerkleurig metaal toe te voegen aan goud, zoals koper, ontstaat een rosé gouden ring met een warme, chique uitstraling. Hoe hoger het gehalte koper, hoe roder de kleur van het goud. Heb je interesse in een roodgouden ring? Lees dan verder.

De basis van rosé gouden ringen is goud. Een roodgouden ring kent een lager goudgehalte (uitgedrukt in karaat) dan een geelgouden ring. Dit zegt echter niets over de kwaliteit van de ring, maar des te meer over de uitstraling hiervan. Ringen met deze kleur vind je in allerlei types, zowel modern als klassiek. Onderstaand geven wij je een aantal populaire voorbeelden.

Gevlochten ring van goud

Een gevlochten ring van goud combineert het beste van twee werelden: goud, hét klassieke edelmetaal voor een mooie damesring, in combinatie met een moderne uitstraling dankzij de gevlochten structuur. Rosé gouden ringen kunnen een combinatie van meerdere soorten goud bevatten. Een gevlochten ring van goud kan derhalve bestaan uit een combinatie van geel, rosé en witgoud, of zelfs alledrie.

Rosé gouden aanschuifringen

Ook een rosé gouden aanschuifring is een perfecte manier om een rosé gouden ring te combineren met andere kleuren. Met aanschuifringen kun je namelijk zelf combinaties maken, door twee of meer ringen te kiezen. Geflankeerd door twee eenvoudige zilveren ringetjes kan de rosé gouden aanschuifring in het midden dé eyecatcher van jouw vinger worden.

Rosé ringen met edelstenen

Rosé gouden ringen onderscheiden zich direct dankzij hun kleur, maar er is nog genoeg wat je zelf kunt doen om jouw ideale ring nog persoonlijker en onderscheidender te maken. Een rosé gouden ring met edelstenen is gegarandeerd een eyecatcher. Dankzij de rosé gouden ring heeft de steen die je kiest altijd een mooi effect. Zo kun je kiezen voor een matchende steen, of juist gaan voor een contrasterende kleur. Door middel van de kleur en de vorm/setting van de steen kun je zelf het accent leggen zoals jij dat wilt.

Rosé gouden ring met diamant

Een rosé gouden ring met diamant vormt een prachtige, moderne combinatie. Wie denkt aan ringen met een diamant, zal snel geneigd zijn te denken aan (geel) goud of aan zilver, maar juist roodgoud kan in combinatie met de juiste steen prachtig warm zijn. Het is een moderne interpretatie van een eeuwenoude klassieker.

Hoe kunnen wij je helpen met jouw rosé gouden ringen?

Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment met daarin talloze ringen waaruit je kunt kiezen; je kunt deze ringen ook nog eens aanpassen naar jouw eigen smaak. Wil je een stap verder gaan, dan kun je ook bij ons terecht voor het (laten) ontwerpen en vervaardigen van een unieke ring. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren of met behulp van onze ervaren vaklieden de roodgouden ring van jouw dromen creëren. Voor al onze rosé gouden ringen geldt dat:

  • Je mag vertrouwen op de hoogste kwaliteit materialen
  • Zij vervaardigd zijn van eerlijke materialen
  • Door vaklieden die werken volgens het oude ambacht gecombineerd met de nieuwste technieken
  • Je kunt vertrouwen op de scherpste prijs dankzij onze unieke in-house formule

Heb je vragen, een aanvraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar.