+3110 - 747 00 00
Voordeel tot 30% | levenslange garantie | 60 dagen bedenktijd
Selecteer uw verzendbestemming & valuta

Shoppingbag

Je shoppingbag is leeg

Bekijk het aanbod op onze website en voeg producten toe aan je shoppingbag.

Dames trouwringen

Dames
Dames
Heren
Heren
Budget
Budget
Middenklasse
Middenklasse
Exclusief
Exclusief
Memoire
Memoire
Persoonlijke
Persoonlijke
Vingerafdruk
Vingerafdruk
Vintage
Vintage
Filteren

Het is bijna zover! Jullie trouwdag komt steeds dichterbij en je wilt alles vast tot in de puntjes geregeld hebben. De keuze voor een smaakvolle design trouwring hoort daar ook bij. Want wat is een trouwdag zonder een trouwring? Dit sieraad ga je je hele leven dragen: een goede reden om veel aandacht te besteden aan de keuze ervoor. Het kopen van een dames trouwring is immers niet hetzelfde als het kopen van een bosje bloemen – het is een sieraad dat je je hele leven zult koesteren.

Schuiven jullie op de grote dag een paar schitterende design huwelijksringen aan elkaars vinger? De uitgebreide collectie design trouwringen van DiamondsByMe bestaat uit verschillende stijlen: met- of zonder diamant, van klassiek tot modern, Vintage of strak en van eenvoudig tot exclusief. Je kunt kiezen voor een model uit onze trouwring collectie, maar het is ook altijd mogelijk iets aan een bestaand ontwerp te veranderen als je dat mooier vindt. Misschien wil je liever rosé goud, goud, witgoud of platina, een andere edelsteen of net een ander motiefje? Geen probleem: we passen het design van elke damestrouwring uit onze collectie graag voor je aan, zodat hij helemaal past bij jouw smaak.

Dames trouwring zelf ontwerpen

Wil je zeker weten dat je straks een unieke design trouwring hebt, die helemaal is afgestemd op jullie wensen en voorkeuren? Heb je zelf al creatieve, eigen ideeën voor een schitterende, persoonlijke huwelijksring? Dan kun je ook een compleet eigen ontwerp maken voor een dames trouwring.

Voordat je je eigen damestrouwring gaat ontwerpen, is het belangrijk om goed te bedenken waar je van houdt. Ben je een modern of eerder een klassiek type? Hou je van strak design, bling-bling of past een Vintage trouwring beter bij jou? Spreekt een gouden ring je aan of ga je liever voor exclusief, puur platina of een combinatie met emaille?

Een beetje van jezelf en een beetje van onze experts

Als je zelf een dames trouwring ontwerpt, heb je alle vrijheid voor je design- en materiaalkeuze. Dat is fantastisch en uitdagend, maar kan ook best overweldigend zijn. Het is soms ook lastig om in te schatten of je ontwerp technisch haalbaar is. Onze ervaren sieraadontwerpers en edelsmeden staan daarom altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van een persoonlijk, uniek damestrouwringen-ontwerp.

Proefmodel huwelijksring in 3D

Als je ontwerp klaar is, kunnen we een voorbeeldring van plastic voor je maken. Deze grijze, 3D geprinte dummyring kun je om je eigen vinger uitproberen. Zo krijg je een nog beter beeld of het ontwerp helemaal naar je zin is en je ziet in het echt hoe hij staat aan jouw hand. Je kunt ook meteen testen of de maat goed is.
Wil je toch nog iets veranderen aan het design? Geen probleem; de goudsmid gaat pas aan de slag als jij helemaal tevreden bent over het ontwerp.

Trouwring dragen met plezier

Je dames trouwring is het tastbare symbool voor jullie liefde. Je zult je huwelijksring waarschijnlijk elke dag dragen, voor de rest van je leven. Het is dus heel belangrijk dat je damestrouwring perfect en comfortabel aanvoelt. Dat betekent dat je ring de juiste maat moet hebben, niet te klein en ook niet te dik mag zijn. Omdat de huwelijksringen van DiamondsByMe door echte vakmensen gemaakt worden, die daarbij gebruik maken van ambachtelijke en traditionele technieken, kun je erop vertrouwen dat je dames trouwring past als gegoten. Onze dames trouwringen draag je met trots en plezier.